Smartphone de ultimă generaţie de la Huawei + 2,5 GB cadou

Cauţi demult un telefon nou, dar nu te poţi determina cu modelul? Este normal, atunci când ai din ce alege :) Noi te ajutăm să fii în tendinţe, fără să cheltui prea mult.

Achiţi Huawei Ascend G510 în rate timp de 1 an, primeşti 2,5 GB cadou la conectare şi ai un abonament avantajos Moldcell cu atâtea minute, de câte ai nevoie lunar. Dar poate mai vrei şi SMS sau trafic Internet inclus? Le găseşti pe toate la noi. Vezi aici opţiunile disponibile.

Acum să trecem la caracteristici. Vezi cu ce te va impresiona Huawei Ascend G510.

  • Display de tocmai 4,5 inci
  • Procesor cu 2 nuclee de 1,2 Ghz
  • Memorie RAM de 512 MB
  • Cameră de 5 MP

Apropo, Huawei Ascend G510 este foarte comod de mânuit şi e plăcut la atingere graţie carcasei din spate, care nu-ţi alunecă aşa uşor din mână. Şi, în premieră, ai o cameră frontală pentru apelurile video pe Skype cu rezoluție VGA care suportă recunoașterea feței astfel că telefonul se va debloca numai atunci când te vei uita la el.

Huawei Ascend G510 te costă doar 199 lei, cu plata lunară de 260 lei timp de 12 luni. Nu mai sta pe gânduri! Noul Huawei deja te aşteaptă în magazinele Moldcell din toată ţara.

Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, la conectarea cu un număr nou, pentru persoane fizice, fără datorii faţă de Operator. Reducerea de 2,5 GB oferită la conectare este valabilă timp de 12 luni din momentul conectării. Migrările la Cartelă pe durata campaniei nu sunt permise. Un abonat poate beneficia de maxim 1 telefon în cadrul promoţiei.