Vacanţă în Roaming. Opţiunea ta preferată se prelungeşte până în iarnă!

Şi ce, dacă a venit toamna. Cu siguranţă, pentru mulţi dintre voi vacanţa abia începe! Iar noi ne bucurăm pentru tine, îţi dorim odihnă plăcută şi îţi pregătim o surpriză: apeluri de intrare şi ieşire mai ieftine, dar şi Internet mai avantajos, în cele mai populare destinaţii din ţările Europei şi CSI.

Da, ai ghicit, este vorba despre opţiunea Vacanţă în Roaming, care, odată activată, îţi oferă tariful de doar 3,50 lei per minutul apelurilor de intrare, de la 15 până la doar 6 lei per minutul apelurilor de ieşire şi 7 sau 50 lei per MB de Internet utilizat.

Bagajele sunt gata? Super! Formează repejor *222*2*4#ok. Costul opţiunii este de 35 lei, pe 10 zile.

Vezi aici diferenţa de preţuri. Moldcell te ajută să economiseşti, vorbind fără griji cu cei dragi, din România, Ucraina, Rusia, Turcia, Bulgaria, Italia, Grecia şi alte destinaţii populare de vacanţă. Ori de câte ori vrei să reactivezi opţiunea, formează *222*2*4#ok, fie că te afli în Moldova sau deja în străinătate.

Oferta este valabilă până la 31 decembrie 2013. Utilizatorii Cartelă Moldcell pot beneficia de prezenta ofertă doar în acele ţări, în care serviciul Roaming este disponibil pentru Cartelă.