Moldcell

Tehnologiile informationale - in serviciul protejarii mediului

In septembrie abonatii Fantasy au primit ultimul extras din cont de hartie din partea companiei MOLDCELL.
Operatorul de telefonie mobila MOLDCELL se conduce in activitatea sa de promovarea unui business social-responsabil si tine cont de protejarea mediului inconjurator. Astfel, MOLDCELL face inca un pas in acest sens, stopand din luna octombrie emiterea extraselor din cont de hartie.

Pana in prezent, lunar se expediau zeci de mii de extrase din cont abonatilor Fantasy, anual utilizandu-se peste 20 tone de hartie.
Compania MOLDCELL, membra a Pactului Global al N.U., isi optimizeaza procesele de activitate, promoveaza Responsabilitatea Social-Corporatista (RSC) si dezvolta in continuare o afacere transparenta tinand cont si de ocrotirea mediului inconjurator.

Incepand cu 1 octombrie, extrasul din cont este este disponibil abonatilor Fantasy in varianta USSD a meniului „Personal Assistant”.

Meniul „Personal Assistant”, disponibil clientilor MOLDCELL (utilizatori ALOCARD si abonati Fantasy), presupune verificarea in orice moment a starii contului, a bonusului, pachetul MultiOption etc. Noul meniu mai permite activarea si dezactivarea de sine statatoare a serviciilor: Happy Hours, MMS/MMI, Roaming, Mesageria Vocala, Call Notes, Friends&Family, MOLDCELL Newsletter, Cost Control. Pentru a intra in meniul „Personal Assistant” este necesar de format direct de pe telefonul mobil *222#OK.

Accesarea informatiei cu privire la extrasul din cont, bonusuri, pachetul MutiOption, starea contului si activarea/dezactivarea unor servicii se efectueaza gratuit.

„Personal Assistant” – un meniu simplu in utilizare, comod si accesibil care nu dauneaza mediului inconjurator.