app2You – primul abonament cu trafic nelimitat pentru aplicațiile Moldcell și rețelele sociale

Moldcell lansează primul Abonament ce-ți oferă trafic nelimitat pe rețele sociale, acces gratuit și nelimitat în cele mai tari aplicații Moldcell cu filme, jocuri, noutăți și multe altele. Cu app2You ai totul inclus pentru online într-un singur abonament, la doar 120 lei lunar.

Alege Abonament app2You și primești trafic nelimitat pe rețelele sociale: Facebook, Messenger, OK, Instagram, Vkontakte; acces nelimitat la aplicațiile Moldcell: My Moldcell, lifebox, Moldcell TV, BiP, Super Quiz și M-security + știri de la partenerul YAMNews; 10 GB trafic suplimentar pentru ce vrei tu și 100 minute BiP Out pentru apeluri spre orice număr fix sau mobil din țară.

În plus, ai oricând posibilitatea să-ți activezi opțiuni suplimentare disponibile la Abonament YOU+ (minute internaționale, minute în Roaming, pachete SMS). De exemplu, ai 50 minute naționale pentru apeluri voce sau 500 MB trafic Internet la doar 15 lei.

Conectează-te la app2You rapid și simplu. Fie că faci o conectare nouă, treci de la Cartelă sau de la alt Abonament, sau vii de la alt operator, vino în orice magazin Moldcell, cere oferta sau completează cererea de portare și… gata, în scurt timp ai app2You activat.

Сum va fi Internetul tău, tu decizi! Descoperă toate avantajele app2You aici.