Internet nelimitat noaptea-ntreagă la doar 8 lei!

Descarcă imagini, joacă online sau comunică cu prietenii în reţelele de socializare toată noaptea, pentru că la Moldcell ai parte de o ofertă specială: Internet mobil nelimitat de la 8 seara şi până la 8 dimineaţa la doar 8 lei!

Fii online oriunde vrei în aria de acoperire Moldcell, pentru că acestă opţiune îţi permite să utilizezi Internetul atât din telefon, cât şi prin modeme 3G, până dimineaţa, la un super preţ! Pentru activare, formează *222*8#ok. Profită de ofertă şi bucură-te de Internet rapid de la Moldcell!

Oferta este valabilă în perioada 6 februarie – 31 martie, 2012. Serviciul funcţionează în baza solicitării unice. La activarea acestuia în timpul zilei, vei putea utiliza Internetul mobil începând cu ora 20:00 a aceleiaşi zile, iar la efectuarea solicitării după ora 20:00, serviciul va fi activat imediat şi va fi valabil până dimineaţa. În cazul altor pachete de Internet mobil active concomitent cu oferta Internet nelimitat, abonatul va consuma întâi traficul din opţiunea Internet nelimitat.