Sună peste hotare ca şi cum ai suna în Moldova!


Moldcell îţi aduce toată lumea mai aproape. Vara aceasta apelezi peste hotare cu până la 90% reducere. Sună peste hotare la preţ de apeluri naţionale şi uită de cheltuieli pentru că avem o ofertă extraordinară pentru tine.

Expediază un SMS fără text la numărul 2226 sau accesează meniul *222*6#ok şi activează opţiunea Tarif local pentru apeluri internaţionale. Îndată ce o activezi, vei putea vorbi cu persoanele dragi de peste hotare le preţ de numai 1,50 lei. Activarea opţiunii costă 10 lei, iar termenul de valabilitate este egal cu 30 de zile.

Pentru a apela un număr peste hotare, formează: + [codul ţării] [numărul de telefon].

Ţările care pot fi apelate la tarif preferenţial la orice număr (fix sau mobil) sunt: China, Cipru, Kazahstan, Rusia, Singapore şi Uzbekistan.

Ţările care pot fi apelate la tarif preferenţial pe număr fix sunt: Austria, Belgia, Croaţia, Elveţia, Finlanda, Franţa, Georgia, Germania, Grecia, Iordan, Irak, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Suedia, Taiwan, Turcia, Ucraina şi Ungaria. Destinaţiile au fost compuse conform listei de prefixe oferite de partenerii de interconectare Moldcell.
 
Pentru Abonament Minute incluse, preţul pentru minut se va calcula conform următorului tabel:

Abonament Min incluse (lei) 50 100 150 200> 300 500 700
Preţ per minut (sec) 36 53.99 72 81.01 90 108.04 157.37

Dacă abonatul dispune de anumite reduceri şi opţiuni suplimentare, prioritatea utilizării opţiunii va fi următoarea: bonusuri şi reduceri, pachete de servicii, tarif local pentru apeluri internaţionale, tarif obişnuit.

Promoţia nu este valabilă pentru apeluri realizate prin IP, pentru apeluri la numere cu tarifare specială şi în cazul în care abonatul se află în Roaming.

Ofertă valabilă până pe 15 septembrie 2010. În cazul migrării de la un tip de abonament la altul în perioada valabilităţii ofertei, condiţiile ofertei şi valabilitatea se păstrează. În cazul migrării de la Cartelă Moldcell la Abonament Moldcell şi invers, condiţiile ofertei nu se păstrează, la fel şi în cazul reperfectării contractului pe altă persoană.