Câştigă în Tombola Moldcell!

La Moldcell surprizele continuă! Din noiembrie 2012 şi până în februarie 2013, 92 abonaţi din toată ţara, de la Ocniţa şi până la Comrat, au câştigat câte 10 000 lei şi chiar 100 000 lei în Tombola 1 100 000 lei! Şi pentru că magia e posibilă nu doar în preajma sărbătorilor de iarnă, ci atunci, când crezi în ea, din 15 aprilie, îţi aducem şi mai mulţi bani, în noua Tombolă Moldcell!

Vrei să câştigi 10 000 lei zilnic, până la 70 000 lei săptămânal sau chiar 200 000 lei o dată la 3 luni? În Tombola Moldcell, fiecare are şansa să câştige!

Pentru înregistrarea în Tombolă, ai doar câţiva paşi de parcurs:

  • Răspunde cu un SMS fără text la mesajul SMS cu codul tău de participare (tarif standard) şi activează astfel serviciul „Primul apel în reţea”, care îţi oferă posibilitatea de a efectua primul apel la orice număr Moldcell, cu durata de până la 60 minute zilnic, la tariful de doar 2 lei pe zi.
  • Aşteaptă un SMS de confirmare şi
  • Păstrează codul primit prin SMS, pentru a ridica premiul, în caz de câştig.

Extragerile vor avea loc zilnic, începând cu 15 aprilie, oferindu-le tuturor şansa de a-şi încerca norocul. Dacă ai primit un cod de participare, dar alegi să nu îl activezi şi anume codul tău va fi desemnat câştigător la una din extrageri, premiul bănesc va creşte, cu fiecare zi, până la 70 000 lei săptămânal, şi va ajunge la norocosul care a avut grijă să activeze codul din timp.

Iar o dată la fiecare 3 luni, vom oferi premiul de 200 000 lei, la care se adaugă şi premiul bănesc cumulat până în ziua extragerii de 200 000 lei. Cine ştie, poate anume tu vei avea marele noroc! Toate codurile câştigătoare vor fi postate pe www.moldcell.md şi astfel, tu vei putea oricând verifica, dacă te regăseşti printre câştigători :)

Abonaţii noi vor fi înregistraţi automat în Tombola Moldcell, odată cu activarea numărului de telefon. Serviciul „Primul apel în reţea” devine activ începând cu data de 14 aprilie şi plata pentru acesta se va tarifa din aceeaşi zi. În cadrul Tombolei, fiecărui număr de telefon i se atribuie un singur cod de participare. Pentru a verifica statutul tău în Tombolă, expediază un SMS cu cifra 2 la numărul 1122, iar pentru a renunţa la participare – un SMS cu cifra 1 la acelaşi număr. Regulamentul Tombolei - aici