Câştigă o tabletă pe Android 4.0

În ajun de sărbători, toată lumea aşteaptă cadouri. Şi dacă tu îţi doreşti ceva cu totul special în acest an, noi îţi oferim posibilitatea să câştigi o tabletă Prestigio MultiPad 3170 Pro şi un brad USB în concursul SMS „Revelion”, dedicat tradiţiilor de iarnă. Răspunde corect la întrebări, acumulează cât mai multe puncte şi fii printre cei 15 câştigători!

Pentru a te înregistra în concurs,e nevoie să treci doar 2 paşi simpli:

  • expediază un SMS cu textul „RO” la numărul scurt 2013 şi
  • aşteaptă un SMS de confirmare.

În scurt timp după înregistrare, vei primi întrebările una câte una, prin SMS, cu câte 3 variante de răspuns fiecare. Pentru fiecare răspuns corect vei primi 5 puncte. Pentru un răspuns incorect vei primi 0 puncte şi şansa să mai răspunzi o dată la aceeaşi întrebare.

Dacă nu eşti sigur de răspuns, poţi solicita un indiciu. Pentru aceasta, expediază litera „H” la numărul 2013. Iar dacă ai răspuns greşit la o anumită întrebare şi nu ştii răspunsul corect, expediază ca răspuns cifra 0 la 2013 şi treci la următoarea întrebare.

Poţi în orice clipă să renunţi la participare, ignorând ultima întrebare primită. La fel, poţi în orice clipă continua competiţia, expediind răspunsul la ultima întrebare primită. Costul unui SMS expediat este 5 lei, TVA inclus.

Concursul este organizat în parteneriat cu Emotion Trading. Pentru informaţii suplimentare, accesează Regulamentul concursului pe pagina www.emotion.md.