Moldcell a susţinut copiii cu dizabilităţi de vedere din Chişinău

Bunuri de primă necesitate au fost oferite astăzi copiilor cu deficienţe de văz de la grădiniţa nr. 135 din capitală, în cadrul proiectului social “Culorile vieţii”. Moldcell a sprijinit iniţiativa Camerei de Comerţ Americane, venind în ajutorul unicei grădiniţe din Chişinău unde 120 de copii cu probleme de vedere primesc instruire adaptată necesităţilor lor.

Proiectul social “Culorile vieţii” a fost lansat de Comitetul RSC al Camerei de Comerţ Americane (AmCham) în luna iulie curent, la picnicul organizat de Ziua Independenţei Statelor Unite. Atunci, a avut loc şi o tombolă de caritate, unde s-au colectat bani pentru această cauză nobilă.

În calitate de membru activ al Comitetului de Responsabilitate Socială Corporativă, Moldcell se raliază constant acţiunilor de caritate ale AmCham. Al doilea an consecutiv, asociaţia se implică în soluţionarea problemelor persoanelor cu dizabilităţi de vedere.

În 2011, la iniţiativa Moldcell, a fost organizat un curs de limbă engleză pentru tineri slab văzători, iar în 2012 am venit cu o donaţie mult aşteptată la grădiniţa nr. 135. Prin implicarea Moldcell şi a altor donatori, copiii vor avea mobilier şi echipament medical nou şi vor beneficia de metode moderne de educaţie datorită computerelor şi proiectorului oferite în proiect. 

Moldcell consideră prioritară susţinerea generaţiei în creştere, ajutând peste 600 000 de copii din Moldova să crească mari şi deştepţi prin proiectele sale educaţionale, de sănătate şi cultură.