Câștigă iPhone 8 sau alte peste 30 de premii în Tombola Moldcell!

Cu prilejul deschiderii unui nou magazin Moldcell Center în sectorul Ciocana, participă la Tombola Moldcell și ai șansa să câștigi un iPhone 8 sau alte 39 de premii: 

- 3 howerboarduri Roadlink
- 5 drone Arcade Orbit Cam
- 10 smartphone-uri Huawei P9 Lite
- 20 de brățări fitness Xiaomi Mi Band
- Marele Premiu: iPhone 8

Cum participi la tombolă:

Pas 1
În perioada 1 – 13 iulie, vino în noul magazin pe adresa: bd. Mircea cel Bătrîn 24/5, efectuează o cumpărătură sau pur și simplu reîncarcă-ți contul în sumă de cel puțin 100 lei și înscrie-te la tombolă. Fiecare 100 lei reprezintă 1 șansă de câștig. Numărul de participări este nelimitat! 

Pas 2
Descarcă pe smartphone-ul tău aplicația mobilă BiP*, disponibilă în iOS și Android.

Pas 3
Pe 13 iulie 2018, începând cu ora 18:00, vino la Marea Extragere, care se va desfășura în fața magazinului (bd. Mircea cel Bătrîn 24/5). Vino împreună cu familia, pentru că, pe lângă extragerea premiilor puse în joc, vei avea parte de un program special alături de Sunstroke Project!

Important! În urma extragerii, vor fi desemnați câștigători doar persoanele prezente la evenimentul din 13 iulie. Pentru a intra în posesia premiului în caz de câștig, păstrează și prezintă cuponul de participare, bonul de plată pentru cumpărătură și buletinul de identitate. Vezi Regulamentul Tombolei – aici.

Ne vedem la magazinul Moldcell Ciocana!

***

*BiP este o nouă aplicație mobilă care, în exclusivitate pentru abonații Moldcell, îți oferă posibilitatea să efectuezi apeluri, chiar și din străinătate, către toate numerele Moldcell la tarif național de doar 1,5 lei/min! Iar cu Abonament YOU+, utilizezi BiP ca să apelezi de peste hotare din minutele naționale incluse, la coeficient 1:1.

Descarcă BiP și primești instant 1 GB bonus, pentru a utiliza aplicația fără grija traficului consumat, din orice colț al țării.
 

Note despre utilizare BiP de către abonații Moldcell, persoane fizice
 
1. Apelurile în aplicația BiP sunt gratuite între toți utilizatorii BiP, indiferent unde se află.
2. Apelurile către numere Moldcell care nu au aplicația instalată (BiP Out) se vor tarifa în modul următor:
- abonații Abonament YOU+ vor fi tarifați la coeficientul de 1:1 din minute naționale incluse în abonament (inclusiv și apelurile către Numere preferate și Număr drag). La epuizarea minutelor naționale incluse în abonament, abonatul va fi tarifat din contul de bază conform planului tarifar existent, și anume 1,5 lei/min.
- celelalte planuri tarifare Abonament și Cartelă Moldcell vor fi tarifate cu 1,5 lei/min.
- Abonament Internet ca lumea și Cartelă Internet a lumea, de asemenea, vor putea efectua apeluri către numere Moldcell la tarif de 1,5 lei/min din contul de bază.
3. Apelul către Serviciul Clienți Moldcell la numărul 78500500 va fi gratuit.
4. Apelul către Numerele preferate și Număr drag vor fi tarifate cu 1,5 lei/min.
5. Orice apel pe lângă tarifarea per minut, va consuma și din traficul internet dedicat aplicației (1 GB). La epuizarea traficului dedicat se vor aplica tarifele standard internet sau se va utiliza traficul din opțiunile Internet active.
6. La utilizarea aplicației în Roaming, traficul internet va fi tarifat conform listei de prețuri în Roaming (tarife standard sau opțiunile Roaming cu internet) sau în cazul conectării la un WiFi – gratuit. Apelurile și mesajele pe care abonații le inițiază către utilizatori BiP vor fi gratuite, se va consuma doar traficul internet conform condițiilor descrise mai sus. 
7. Linkurile care redirecționează utilizatorii din aplicație către alte site-urile web ale unor terțe părți se vor tarifa din contul de bază.