Lumea întreagă mai aproape!

Cu Moldcell ai Internet 3G rapid şi telefon creat pentru comunicare.

Ţi-ai dorit vreodată să ai un telefon cu care să utilizezi Internetul şi să comunici pe reţelele sociale la fel de simplu ca din computer? Acum e simplu graţie noului telefon 3G Sony Ericsson Cedar!  Dotat cu cele mai moderne aplicaţii, el este creat special pentru a-ţi permite să fii permanent online şi să poţi comunica cu toate persoanele din viaţa ta.

Nu mai decide dacă mergi la plimbare sau stai acasă la calculator. Procură Sony Ericsson Cedar cu numai 1 leu şi vei fi oricând şi oriunde pe fir! Iar ca să nu ai nicio grijă încă mult timp înainte, achită lunar 150 lei şi vei primi în fiecare lună timp de 1 an:

  • 1000 MB trafic Internet
  • 100 minute în reţea
  • 100 SMS în reţea

După un an surprizele continuă! Eşti liber sănavighezi pe Internet, pentru că timp de încă 6 luni primeşti gratuit câte 1000 MB trafic lunar pentru orice îţi doreşti – Facebook™, Twitter™, MySpace™, YouTube, siteuri de ştiri sau divertisment şi multe altele!

Telefonul Sony Ericsson Cedar este unul ecologic, prietenos cu mediul înconjurător, confecţionat din materiale reciclate şi consumă mai puţină energie la încărcare. El este dotat cu tehnologia Bluetooth, cameră de 2 MP, USB, radio, audio/video player şi multe alte facilităţi.

Ofertă valabilă pentru persoanele fizice, utilizatori ai Abonament Moldcell, care în perioada 1 martie – 30 aprilie 2011 îşi vor reîncărca contul cu 300 lei şi vor semna o anexă adăugătoare la Contractul de abonament pe termen de 1 an. Un abonat poate beneficia de maxim 2 telefoane în promoţie, în limita stocului disponibil. Suma reîncărcată nu se rambursează, nu se transferă pe un alt număr şi nu se ia în calcul la oferirea punctelor pentru loialitate. Condiţiile de prestare a serviciilor 3G sunt disponibile conform Contractului de abonament şi licenţelor Moldcell.