Ofertă nouă la Moldcell Aero: Samsung GT-E 1050 de la 1 leu!

Dacă în timpul unei plimbări prin oraş întâlneşti un oficiu mobil Moldcell Aero, încetineşte pasul şi fii atent, pentru că noi avem o ofertă nouă! Acum ai posibilitatea să achiziţionezi un telefon simplu în utilizare la preţ avantajos. De data aceasta, îţi propunem telefonul Samsung GT-E 1050 la un preţ special la reîncărcarea contului. 

Principalele avantaje ale acestui telefon sunt reprezentate de dimensiunile mici (107,50 x 45,40 x 13,40 mm), greutatea de doar 67,3 g şi bateria, care rezistă până la 8,4 ore (în convorbire) şi 615 ore (în aşteptare). 

Vino la oficiul Moldcell Aero din localitatea ta, suplineşte-ţi contul, semnează o anexă adiţională pe termenul de 1 an şi procură telefonul Samsung GT-E 1050 la un preţ avantajos:
 

  Pentru abonaţi noi Pentru abonaţi existenţi
Preţ 299 lei 1 leu
Reîncărcare 100 lei  700 lei

Oferta este valabilă până pe 30 noiembrie 2011, în limita stocului disponibil, pentru abonaţii fără datorii faţă de operator, cu condiţia procurării unui număr nou. Abonaţii, care au participat în alte promoţii cu plată în avans, vor beneficia de o nouă ofertă doar după expirarea perioadei contractuale precedente. Suma suplinită nu se rambursează, nu poate fi transferată pe un alt cont şi nu se ia în calcul la acoperirea datoriei existente faţă de operator anterior lansării ofertei curente. Un abonat poate beneficia de maxim 1 telefon în cadrul promoţiei.