Telefoane începând cu 1 leu!

Vino la Moldcell să alegi telefonul, care ţi se potriveşte cel mai bine! Doar acum, ai posibilitatea să achiziţionezi două modele de aceeaşi marcă, cu caracteristici diferite, la preţuri reduse. Te atrage mai mult longevitatea bateriei de până la 11 ore sau camera de 3,15 MP? Decizia îţi aparţine!

Pentru a beneficia de ofertă, vizitează orice reprezentanţă Moldcell Center sau Shop, suplineşte-ţi contul cu suma indicată, semnează anexa adiţională la contractul de abonament pe termenul de 1 an şi alege modelul telefonului dorit cu modalitatea de achitare convenabilă ţie.

Oferta este valabilă până pe 31 martie 2012, în limita stocului disponibil, pentru abonaţi noi şi existenţi, persoane fizice, fără datorii faţă de operator. Suma suplinită este valabilă timp de 1 an. Aceasta nu se rambursează, nu poate fi transferată pe un alt cont şi nu se ia în calcul la acoperirea datoriei existente faţă de operator anterior lansării ofertei curente. Un abonat poate beneficia de maxim 1 telefon în cadrul promoţiei.