Responsabilitate socială

Română

Viața merită trăită

02 aprilie 2016

Lupta noastră continuă. Și în 2016 suntem alături de Asociația ”Salvați viața” pentru a contribui la colectarea de fonduri necesare copiilor grav bolnavi din Republica Moldova. Este al patrulea an de parteneriat, de prietenie și determinare. Știm sigur că multe dintre maladiile severe cu care se confruntă copiii din țara noastră pot fi tratate. E vorba de cancer, vicii cardiace, paralizie cerebrală, maladii genetice distrugătoare, copii cu nevoi speciale. Noi nu ne temem să rostim aceste cuvinte. Nu ascundem lacrimile, durerea, disperarea familiilor afectate.

Quest 4 Life

19 decembrie 2015

Joacă. Donează. Salvează

Quest 4 Life

Vă provocăm să fiți solidari și generoși.

Vă provocăm să intrați în joc alături de AO ”Salvați viața”, Moldcell și proiectul ”City Quest”.

City quest este un joc de echipă captivant, care testează cunoștințele și spiritul de echipă al concurenților.

Pe 19 decembrie, vă invităm să formați echipe de maximum cinci persoane, să urcați în mașină și să veniți la locul de întâlnire. Vă așteaptă o aventură la volan de câteva ore, cu indicii și ghicitori încurcate.

Quiz 4 Life

30 noiembrie 2015 - 18 decembrie 2015

Joacă. Donează. Salvează.

Quiz 4 Life: concurs SMS la 4040

Vă provocăm să fiți solidari și generoși.

Vă provocăm să intrați în joc alături de Moldcell, AO ”Salvați viața” și proiectul ”City Quest”.

În premieră pentru Republica Moldova, lansăm primul concurs SMS de caritate – Quiz 4 Life.

În perioada 30 noiembrie – 18 decembrie 2015, abonații Moldcell au șansa să participe la un concurs cu întrebări de logică și cultură generală, pregătite de experți în domeniu.

Viața merită trăită

14 martie 2015

Totul este posibil! Tot ce e posibil este alimentat de oameni determinați să se împotrivească nefericirii. Oameni care sunt dispuși să lupte, ca să facă ei înșiși o schimbare. Oameni cărora nu le este frică să-și aplice ideile luminoase în practică. Împreună cu toți cei ce nu vor să stea deoparte, putem transforma ceva mic, un fleac, în lucruri semnificative, lucruri Posibile.

DARE Social Fashion Show

16 august 2014

Moldcell prezintă DARE Social Fashion Show  – primul eveniment caritabil de modă din Moldova, dedicat femeilor cu dizabilități locomotorii şi cu boli incurabile. Avem toate motivele să fim alături de cele 18 femei frumoase și puternice care vor defila pe podium în ținute semnate exclusiv de designeri  locali.

Moldcell susţine Forumul Investiţional Hînceşti

31 octombrie 2013

Ştiai că orăşelul situat la doar 36 km sud-est de Chişinău ascunde o adevărată istorie şi una dintre perlele arhitecturii moldoveneşti - Conacul lui Manuc-Bei? Acum ai ocazia să descoperi Hînceştiul aşa cum nu l-ai ştiut, aşa cum am făcut-o şi noi.

Moldcell susţine iniţiativele frumoase. De aceea, ne alăturăm Consiliului Raional Hânceşti, care şi-a propus să promoveze Hînceştiul şi să atragă investiţii noi, pentru dezvoltarea acestuia.

Evenimentul este planificat pentru o singură zi şi se va desfăşura în două sesiuni:

Te aşteptăm la Târgul de cariere!

04 octombrie 2013

Cauţi un loc de muncă? Avem ştiri bune pentru tine! Moldcell, alături de alţi angajatori de top din Moldova, te invită la ediția de toamnă a Târgului de Cariere (TdC), care va avea loc pe 4 și 5 octombrie, la Centrul de Cultură și Istorie Militară (fosta „Casa Armatei”), de pe str. Tighina, 47.

Dacă ai hotărât că e timpul să schimbi ceva în viaţa ta, eşti bine venit să faci primul pas în noua ta carieră. Reprezentanţii gazdei te vor întâlni cu drag şi te vor îndruma în căutările tale profesionale.

„Ce? Unde? Când?” la Moldcell Cafe!

04 decembrie 2014

Pe 13 noiembrie 2014, la Moldcell Cafe, a început al treilea sezon de „Ce? Unde? Când?” din acest an. De această data urmărim echipele, liderii cărora au câștigat ultimele jocuri din sezonul precedent sau au avut cele mai bune întrebări conform voturilor jucătorilor din sezonul precedent.

Astăzi, 4 decembrie, la 19:00, vor evolua echipele lui Ion-Mihai Felea și Grigori Alhazov.

În seara de 25 decembrie urmează să urmărim prima și a doua finală a acestui sezon.

Știți unde să veniți și cînd să veniți. Vă așteptăm!

Pagini