Muzică

Română

Maratonul Internetului mobil la Strășeni

18 septembrie 2015

Noi, tinerii de azi, trăim în rețea și ne adaptăm din mers la noile tehnologii. Însă părinții și bunicii noştri la fel merită să aibă o viață mai interesantă și mai activă, să vorbească oricând cu cei dragi care sunt departe. De aceea, lansăm Maratonul Internetului mobil - prima inițiativă de incluziune digitală din Moldova, adresată persoanelor de peste 50 de ani.

Moldcell Fest – 2 zile de nebunie bună pentru toată lumea!

12 septembrie 2015 - 13 septembrie 2015

Ne-am gândit, ne-am tot gândit. Ne-am uitat atent ce vă place şi ce nu vă place. Am căutat ce e mai bun şi iată-ne cu un festival pe care nu îl vei uita niciodată!

Pe 12 şi 13 septembrie 2015, hai la MoldExpo să delectăm ochii şi urechile. Pentru că venim cu ce e mai frumos şi sună mai bine din ţară, dar şi de peste hotare.

Vezi aici programul festivalului, dar să ştii că avem şi surprize!

OPEN AIR în scuarul catedralei cu Chişinău Youth Orchestra

26 iulie 2015

Toți fanii muzicii clasice sunt invitați duminică, pe 26 iulie 2105, la 20:00, în Scuarul Catedralei la frumosul, deja tradiționalul, concert de muzică clasică în aer liber cu Chișinău Youth Orchestra.

Vino cu familia, prietenii, sau chiar bunicii la un concert inedit cu participarea a 71 de tineri muzicieni din Moldova, România, Ucraina, Germania și Elveția, care cu siguranță vă vor lumina seara.

Concert în aer liber „Voila Viola” cu „Chişinău Youth Orchestra”

17 iulie 2015

„O masă, un scaun, un bol cu fructe și o vioară; de ce altceva are nevoie un om pentru a fi fericit? ” zicea Albert Einstein. Iar noi mergem mai departe decât atât şi te invităm la iarbă verde și aer curat, pe perne comode într-un parc frumos amenajat, să asculţi un ansamblu de viole, sora cea mare a viorii.

Pe data de 17 iulie 2015, de la ora 19:30, în parcul „Dendrariu”, te aşteptăm la Open Air Viola Concert „Voila Viola”, ansamblu parte a „Chișinău Youth Orchestra”, pregătit și condus de Cristian Andriş (România).

Moldcell Plugged IN

21 februarie 2015

Concert Moldcell Plugged IN de lansare a noului album Gândul Mâței „Generația în blugi”

Ia-ți persoana iubită de mână, pune-ți blugii pe tine și vino cu prietenii să petreci o seară de neuitat, cu muzică bună și multă energie, de Dragobete la un concert live Plugged IN cu Gândul Mâței.

Legendara trupă, va concerta în premieră cu noul său album „Generația în blugi” cu sunet inconfundabil și neastâmpărat Gândul Mâței, dar cu o nouă atitudine, ochită pentru generația tânără, generația telefoanelor și a blugilor.

Marea Finală a show-ului „Moldova are Talent"

26 decembrie 2014

Cei 4 finaliști din a treia semifinală a show-lui sunt: gimnasta și Pole dansatoarea „Krispy”, trupa de dans „Aisedora”, rap-erii patrioți „Full House”, ale căror versuri după cum a menționat Mihai Munteanu, au ajuns în acea seară până la Putna și Roberto Lozovan, băiatul ce a construit din cubulețe Rubik portretele juriului, lucru nemaiauzit până acum în Moldova.

Сoncert Bi-2 cu noul album #16плюс la Moldcell Plugged IN

14 decembrie 2014

Legendara trupă Bi-2, revine în Moldova! De data aceasta, la Moldcell Plugged IN, în cadrul turneului mondial de prezentare a noului album „#16plius” (#16плюс). Fii gata! Piese absolut într-o altă manieră, decor cum nu ai mai văzut, efecte speciale, show de lumini şi sunet sută la sută viu şi de calitate!

Evenimentul va avea loc în data de 14 decembrie, 2014, ora 19:00, la Moldexpo, Pavilionul 2.

Poţi obţine bilet prin 2 modalităţi.

Pagini