Sport

Română

Campionatul Mondial de Fotbal în PMAN

12 iunie 2014 - 13 iulie 2014

Ca să ţinem febra fotbalului fierbinte şi în continuare, Moldcell vă invită la transmisiunile directe a  Cupei Mondiale 2014, care vor avea loc pe Piața Marii Adunări Naționale între 12 iunie -13 iulie. Evenimentul este organizat de către Efes Vitanta Brewery în parteneriat cu Moldcell.

Meciurile sunt transmise zilnic, în plus sunt o mulțime de activități distractive: spectacole, concursuri de fotbal, majorete, dansuri si multe premii.

Ai noştri joacă baschet. Vino să-i susţii! Intrarea – liberă

10 noiembrie 2013

Ai noştri au talent. La cântat, la dansat, la brodat, la desenat şi… la jucat baschet! Mai mult, ai noştri, adică echipa Ceadîr-Baschet, sunt cei mai buni la acest capitol! Căci anume ei au reuşit să devină campioni în Premier Liga la baschet, între echipe masculine.

Acum, băieţii urmează să mai treacă peste o încercare. Prima şi cea mai importantă încercare – meciul din Divizia naţională. Anume de aceea, ei au nevoie de susţinerea ta!

Încheierea sezonului 2013 V1 Challenge Moldova

23 octombrie 2013

În acest an am văzut multe curse frumoase, am premiat cei mai buni piloţi şi am trăit sute de emoţii unice şi irepetabile. Viteza, cu care se mişcau maşinile Volki car ne-au dat fiori, dar şi poftă de viaţă.

Piloţii profesionişti ne-au demonstrat că viteza e un stil de viaţă, iar abonaţii Moldcell, care s-au aventurat să devină piloţi de cursă, ne-au dat un exemplu de curaj şi hotărâre. Împreună cu sute de spectatori din toată Moldova, i-am admirat şi ne-am bucurat pentru succesele la care au ajuns într-un timp atât de scurt!

Hai cu Moldcell la BEMOL MOTOCROSS CUP 2013

19 octombrie 2013

O vară-ntreagă am urmărit cursele de viteză V1 Challenge, pe mașinuțele super rapide Volki car. Finala a trecut, campionii au fost premiați, și s-ar părea, că aici sezonul adrenalinei se încheie. Dar nu e așa.

Mai avem ceva interesant pentru amatorii de viteză! De această dată, te invităm să vii alături de noi la ediția a V-a a campionatului internațional BEMOL MOTOCROSS CUP 2013, care va avea loc la Hîncești, pe 19-20 octombrie.

Ai noştri luptă pentru victorie!

13 octombrie 2013

Centura este elementul ce sprijină burta, sau se asortează cu pantofii, sau pur şi simplu ţine pantalonii pe poziţia potrivită, dar nu şi pentru ei, luptătorii. Luptători pentru care centura reprezintă demnitatea, onoarea şi scopul pentru care luptă. Lupta pentru ei este un mod de viaţă. Pentru a lupta au nevoie de multă disciplină, ambiţie şi dorinţă. Te invităm să-i vezi pe cei ce ştiu să lupte, cei care o fac în fiecare zi, în sensul cel mai direct al cuvântului.

Cursele V1 Challenge Moldova continuă!

28 iulie 2013

Cursele de viteză V1 Challenge Moldova au bucurat spectatorii nu doar cu rezultate frumoase, dar şi cu un show de viteză inedit!

Campionatul continuă cu aceeași piloți, curse noi, rezultate mai bune și… o luptă mai crâncenă!

Ne vedem la următoarea cursă V1 Challenge din Bălţi, pe 28 iulie, în intersecţia străzilor Gagarin şi Orhei (intrarea din direcţia Chişinău). Eşti gata de start?

Atunci vino să admiri măiestria celor 10 piloţi V1 Challenge, care vor face adevărate showuri de viteză pentru tine şi toţi iubitorii de senzaţii tari.

V1 Challenge la Chişinău

13 iulie 2013

Cursele de viteză V1 Challenge Moldova au bucurat spectatorii nu doar cu rezultate frumoase, dar şi cu un show de viteză inedit!

Campionatul continuă cu aceeași piloți, curse noi, rezultate mai bune și… o luptă mai crâncenă!

Ne vedem la următoarea cursă V1 Challenge din Chișinău, pe 13 iulie! Eşti gata de start?

Atunci vino să admiri măiestria celor 10 piloţi V1 Challenge, care vor face adevărate showuri de viteză pentru tine şi toţi iubitorii de senzaţii tari.

FC VERIS- FC SHERIFF

15 aprilie 2014

Anunţ oficial pentru toţi microbiștii! În data de 15 aprilie, ora 17:00, stadionul Sheriff, oraşul Tiraspol se dă lupta între două echipe, ale căror nume sunt celebre în toată Moldova. FC Veris se confruntă cu FC Sheriff. Se aşteaptă un meci extrem de interesant. Pe de o parte, FC Sheriff  – care deja şi-a lăsat amprenta de campion în istoria fotbalului moldovenesc, pe de altă parte FC Veris –  care îşi ia viteză destul de convingătoare spre marele premiu, cupa Moldovei.

FC VERIS - SPERANŢA

04 aprilie 2014

A venit acel moment când se decide soarta etapei a XXV-a din Divizia Naţională. De data aceasta, „haiducii” de la FC Veris se vor întâlni în teren cu FC Speranţa.  Deși ambele echipe pornesc cu șanse egale, FC Veris cu siguranță a pregătit surprize tactice pentru a-și asigura superioritatea. Echipele se vor confrunta pe stadionul din satul Ternovca, ora 15:00, pe 4 aprilie. Urmăreşte Live meciul şi fii alături de echipa ta preferată.

FC VERIS VS FC RAPID

15 martie 2014

FC Veris merge mai departe! Ultimul meci al băieţilor a fost cu FC Costuleni din etapa XXI a Diviziei Naţionale. Meciul arăta mai mult a confruntare între batalioane inamice pe un câmp de luptă. S-a încheiat totul cu egalitate. În prima repriză, scorul a fost deschis de către Petru Ojog (FC Costuleni) în minutul 34. Imediat după pauză arbitrul a dictat un penalty pentru Veris, ceea ce le-a permis să egaleze. Antrenorul şi preşedintele clubului de la FC Costuleni s-au arătat nemulţumiţi de decizia arbitrului, dar protestele acestora nu au putut influența decizia arbitrului.

Pagini