Prima donaţie din campania „Salvează caii”

Vin, 31/05/2013 - 16:15 -- semseoadmin
31 mai 2013
Română

În aprilie 2013, toată Moldova  a descoperit un fenomen. Caii de la Şcoala Republicană de Hipism mureau de foame. Şi părea că nimic nu se poate de făcut…

Dar oamenii noştri au dovedit că dacă îşi unesc puterile pot face lucruri frumoase. O mulţime de locuitori ai Chişinăului şi nu numai, grupuri cu iniţiativă, şcoli şi familii cărora le pasă de ceea ce se întâmplă au făcut ochii acestor cai să zâmbească. Oamenii au adus biscuiţi, mere, morcovi, fân şi furaj…

Tot în aprilie, Moldcell a pornit campania socială „Salvează caii”. Aceasta presupune că toţi doritorii pot dona 5 lei expediind cifra 1 un SMS la numărul 2811. Spre bucuria noastră, campania a avut succes. Şi pentru că problema cu hrana pare să fie soluţionată pe moment, am discutat cu administraţia şcolii de ce mai poate fi nevoie. S-a  dovedit că şcoala are nevoie de medicamente.

Ieri, 30 mai, echipa Moldcell a fost în vizită la Şcoala Republicană Specializată de Hipism şi Pentatlon Modern ca să ofere medicamentele procurate din banii donaţi. Am descoperit o imagine absolut nouă, caii sănătoşi, păr strălucitor şi chiar 3 mânzi energici, unul dintre care de doar 3 zile.

Anna Conovalova, medic veterinar: „Medicamente aduse astăzi graţia abonaţilor Moldcell, printre care vitamine, Biotan, Gamavit, Tetravit, Katazal sunt foarte importante în raţia de nutreţ şi creşterea imunităţii animalelor. Volumul pe care l-aţi adus astăzi graţie abonaţilor voştri ne va ajunge pentru minim un an.”

Petru Moisei, directorul şcolii: „Mulţumim mult pentru activitatea care au depus-o abonaţii Moldcell, Noi tot timpul suntem cu uşile deschise pentru ei. Vă rugăm să veniţi la noi în ospeţie, să ne vizitaţi, să vă plimbaţi pe cai…”.

Mulţumim Şcolii Republicane Specializate de Hipism şi Pentatlon Modern pentru cooperare şi pentru lucrul pe care îl fac. Sunt oameni extraordinari acolo. Şi mulţumim tuturor care au participat în această campanie.

Numărul 2811 rămâne deschis. Şi fiecare mai poate dona câte 5 lei expediind cifra 1 la 2811.

Ai noştri ajută.