Ai noștri câștigă la baschet!

Mar, 09/07/2013 - 17:42 -- semseoadmin
10 mai 2013
Română

Ai noștri sunt sportivi talentați, ai noștri cred în victorie și... devin campioni! Echipa masculină la baschet - Ceadîr-Basket, susținută de Moldcell, a învins în finala Priemier Ligii 2012-2013 și s-a calificat în Devizia națională pentru anul următor!

Încă de la începutul campionatului, băieții din echipa Ceadîr-Basket s-au clasat pe poziția de lideri. Dar, victoria nu-i atât de frumoasă și așteptată, atunci când nu ai un competitor puternic, pe măsura ta, nu-i așa? Pentru Ceadîr-Basket acest competitor a fost echipa școlii sportive N2 din Tighina, care a reușit să obțină victoria în primul meci al finalei pentru promovare în Devizia Națională, cu scorul 70-69! Doar cu 6 secunde înainte de final, scorul fusese egal!

Singura înfrângere din campionat i-a stimulat pe băieții de la Ceadîr-Basket să muncească și mai mult pentru victorie, căci pe 10 mai 2013 urma încă un meci cu echipa din Tighina, care avea să decidă soarta echipei de a intra sau nu în Devizia Națională pentru anul următor.

Și totuși, ai noștri au învins și sunt campioni! Felicitări echipei Ceadîr-Basket!