Moldcell la Moldova ICT Summit 2013

Joi, 16/05/2013 - 00:00 -- semseoadmin
16 aprilie 2013
Română

Cum, în era tehnologiilor informaționale, se mai poate îmbunătăți viața oamenilor? Dacă te întrebi, unde mai e loc de progres în acest domeniu, nici nu te îndoi de răspunsul afirmativ ;) Deja al patrulea an consecutiv, în cadrul forumului internațional ICT Summit, Moldcell își prezintă cele mai inovaționale proiecte și servicii, menite să ușureze viața oamenilor și activatea companiilor din Moldova.

În cadrul ediției din acest an, Moldcell a prezentat publicului sistemul informațional de monitorizare a unităților de transport – Moldcell Transport Manager, iar Directorul pentru Tehnologie al ariei de afaceri TeliaSonera Eurasia, Tõnu Grünberg, a susținut o prezentare pentru toți cei interesați de beneficiile tehnologiei de la mașină-la-mașină, sau M2M.

Serviciul Moldcell Transport Manager (MTM) oferă managerilor companiilor de transport de mărfuri, persoane, curierat etc. un avantaj unic: de a monitoriza în timp real mașinile întreprinderii, traseul parcurs, timpul de staționare etc., în baza unei interfețe web speciale. Astfel, cheltuielile vor fi planificate din timp, iar mașinele vor ajunge la timp la destinație.

Și aceasta nu e singura surpriză plăcută, prezentată de Moldcell! În calitate de Partener Gold al Moldova ICT Summit 2013, Moldcell a instituit un premiu special pentru cea mai bună aplicaţie mobilă, ce poate fi implementată în sectorul de business, în cadrul Concursului Regional Mobil.