FC Veris începe călătoria prin Moldova!

Mar, 16/07/2013 - 17:45 -- e.stiubei
16 iulie 2013
Română

FC Veris se porneşte să cucerească Moldova. Începând cu 14 iulie, echipa va vizita mai multe oraşe ale Moldovei cu scopul de a populariza fotbalul şi aduce sărbătoare în localităţile din Moldova. La fiecare vizită se va juca un meci amical cu clubul de fotbal local, apoi se va organiza o adevărată sărbătoare pentru locuitorii din localitate şi din apropierea acesteia.  

Primul meci amical de acest gen a avut loc pe 14 iulie între FC Veris şi FC Teleneşti. A fost frumos. Meciul a fost de nota 10, atmosfera – la fel, moderatorul Anatol Melnic – glumeţ, Anatol Mîrzenco – original, iar spectatorii – fericiţi, chiar dacă o ploaie de vară şi-a făcut apariţia. Dispoziţia de sărbătoare am creat-o şi noi, Moldcell, umplând tribunele cu baloane violete şi aducând la Teleneşti cele mai generoase oferte cu apeluri NELIMITATE.

La Teleneşti, FC Veris a făcut o donaţie unei familii cu 4 copii. Iar pentru câţiva cei mai norocoşi dintre copii, membrii echipei au făcut cadou câte o carte de Sandu Grecu, carnete, pixuri Moldcell şi o minge cu autografele idolilor lor.

Ai noştri joacă fotbal. Ne vedem în localitatea ta! Vino şi tu!