Vine marea finală V1 Challenge Moldova!

Lun, 23/09/2013 - 09:35 -- e.stiubei
29 septembrie 2013
Română

Pentru ei, adrenalina demult nu mai e o senzație de moment. Aceasta e o chemare spre noi victorii și impresii de neuitat. Clipe care merită trăite dincolo de frică sau risc... Frică? Care frică? – vor întreba ei, cei 10 piloți V1 Challenge, care-și trăiesc viața "în viteză" și "pentru viteză".

Dacă vrei și tu să-ți auzi inima bătând mai tare ca vuietul motoarelor, atunci acceptă invitația nostră la cel mai grandios show al vitezei din această toamnă!

Pe 29 septembrie, în PMAN, la 18:00, cei 10 piloți își dau din nou întâlnirea, pentru a-și măsura puterile și caii putere de sub capota mașinii.

Dar, înainte să vezi lupta campionilor, te invităm să admiri un show de excepție, cu invitați speciali. Casadorii profesioniști din Kiev au făcut sute de kilometri, pentru a-ți arăta, ce minuni pot fi făcute la viteză. Garantăm că asemenea show Chișinăul n-a mai văzut până acum! Fii tu primul spectator!

Iar la finalul cursei, după ce vom aplauda campionilor V1, ne vom răsfăța cu focuri de artificii de zile mari, căci avem și ocazie bună, nu-i așa? Încă un campion! Încă o victorie!

Ne vedem pe 29 septembrie.