Te aşteptăm la Târgul de cariere!

Mie, 02/10/2013 - 10:08 -- e.stiubei
02 octombrie 2013
Română

Cauţi un loc de muncă? Avem ştiri bune pentru tine! Moldcell, alături de alţi angajatori de top din Moldova, te invită la ediția de toamnă a Târgului de Cariere (TdC), care va avea loc pe 4 și 5 octombrie, la Centrul de Cultură și Istorie Militară (fosta „Casa Armatei”), de pe str. Tighina, 47.

Dacă ai hotărât că e timpul să schimbi ceva în viaţa ta, eşti bine venit să faci primul pas în noua ta carieră. Reprezentanţii gazdei te vor întâlni cu drag şi te vor îndruma în căutările tale profesionale.

Aici vei afla mai multe despre cele mai bune companii din ţară de la primă sursă – cei mai buni specialişti ai angajatorilor. Vino să le pui întrebări, să primeşti răspunsuri şi să le demonstrezi că meriţi să fii parte a echipei lor.

Şi Moldcell este în căutarea oamenilor talentaţi, aşa ca tine. Deci dacă cauţi un loc de muncă care să te inspire, vino să faci cunoştinţă cu ofertele noastre.

Te aşteptăm cu drag, pe 4 şi 5 octombrie, între orele 10:00 - 16:00, cu CV-ul actualizat, bună dispoziţie şi muuuult curaj. Succes tuturor!

Detalii pe http://www.targuldecariere.md/