Moldcell susține cea mai tare gașcă din Moldova

Mar, 15/07/2014 - 15:45 -- semseoadmin
15 iulie 2014
Română

În fiecare an pe malul unui râu, într-o locație cu numele de cod ”Trandafir”, se adună o gașcă de adolescenți. Rockeri sau rapperi, rebeli sau eminenți, fani Facebook sau Odnoklassniki, fetele și băieții noștri joacă… la greu, uneori până la ore imposibile de dimineață. Gașca are propria denumire, reguli, maeștri, chiar și o monedă oficială care se numește IQ.

Atenție, întrebare:  Unde se adună tinerii și ce jocuri periculoase experimentează ei?

Moldcell a susținut Tabăra de Vară de Jocuri Intelectuale (6 – 12 iulie 2014) unde adolescenți din întreaga țară se adună în fiecare an pentru a învăța prin joc. În tabăra noastră, disciplina și dress code-ul nu sunt cele mai importante. Contează mai mult dorința de a descoperi lucruri noi, a dezlega enigme, a găsi răspuns la cele mai complicate întrebări în echipă.

Am fost curioși să-i cunoaștem mai bine pe tinerii jucători de jocuri intelectuale și de aceea am decis să petrecem o după amiază împreună la un eveniment special Moldcell.  Invitatul nostru de onoare a fost Grigorii Alhazov – campion mondial al jocurilor ”Ce? Unde? Când?”, câștigător al trofeului  Bufnița de Cristal de la Moscova.

Și pentru că e atât de distractiv să joci ”Ce? Unde? Când?”, angajații Moldcell au format o echipă proprie și au venit să-și înfrunte puterile la tabără.  Întrebările au fost pregătite chiar de participanți, iar scorul a fost strâns până în ultimul moment. Inspirați de atmosfera relaxată și energia creativă din jur, Ai noștri au câștigat partida. 

Tabăra este organizată al optulea an consecutiv de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale, iar Moldcell se mândrește să fie partenerul general tradițional al celei mai inteligente găști din Moldova.