Peste 1 milion de lei colectaţi pentru copiii grav bolnavi din Moldova

Mar, 04/11/2014 - 14:32 -- semseoadmin
02 noiembrie 2014
Română

Clienții, prietenii si partenerii companiei Moldcell sunt cei mai generoşi! Datorită contribuţiei lor în campaniile şi evenimentele desfăşurate pe parcursul ultimilor doi ani, copiii grav bolnavi, beneficiari ai Asociaţiei Obşteşti „Salvaţi Viaţa”, au primit şansa să crească sănătoşi şi fericiţi.

Parteneriatul dintre Moldcell şi „Salvaţi viaţa” a fost lansat la începutul anului 2013, prin deschiderea numărului scurt 0445 la care toţi abonaţii Moldcell pot dona 10 lei pentru beneficiarii Asociaţiei. Au continuat numeroase proiecte și evenimente comune (Marșul Vieții, Viața merită trăită, campania ”Împreună suntem o forță”), care au avut scopul de a colecta fonduri, dar şi de a atrage atenţia societăţii asupra necesităţii acute de a susţine copiii cu grave probleme de sănătate.

Irina Strajescu, Director Comunicare şi Brand Management Moldcell:

„Suntem fericiţi astăzi să anunţăm că s-au colectat peste 1 milion de lei pentru beneficiarii Asociaţiei „Salvaţi viaţa”. Suma acumulată prin donaţii SMS, dar şi contribuţii directe pe conturile asociaţiei demonstrează că Ai noştri sunt uniţi şi au inimă mare. Mulţumim foarte mult întregii comunităţi Moldcell! Ştim sigur că împreună suntem o forţă.”

Seria evenimentelor comune „Salvaţi viaţa” şi Moldcell a continuat pe 2 noiembrie 2014 cu primul Maraton de Dans de Caritate organizat în Moldova. Toată ziua, la Leogrand Convention Center, lumea a dansat pentru viaţă în şapte stiluri de dans, de la Hip Hop şi Salsa până la Hora noastră tradiţională.

Cei mai rezistenţi dansatori au fost premiaţi pe măsură şi toţi oaspeţii au avut parte de un program dinamic şi distractiv. Banii acumulaţi în cadrul Maratonului de dans au fost utilizaţi pentru salvarea micuţilor grav bolnavi. Vă invităm să descoperiţi din fotografii atmosfera de la eveniment.