Concert Bi-2, lumini și zâmbet!

Vin, 19/12/2014 - 08:43 -- semseoadmin
14 decembrie 2014
Română

Pentru cei ce au venit în data de 14 decembrie la Moldexpo, probabil una  sau  2 pagini de interjecții ar fi suficient pentru a înțelege starea, emoțiile, atmosfera și trăirile de  la concertul Bi-2. Celorlalți fani ai trupei, le spunem să ajungă neapărat la un concert, cu prima ocazie ivită, dar până atunci, hai să vă explicăm ce s-a întâmplat duminică seara și de ce soarele de luni a fost mai zâmbăreț ca cel de o zi înainte.

Legendara trupă „Bi-2" a venit cu un nou album, al nouălea la număr, unul deloc pentru copii (cum îl descriu chiar membrii trupei), cu numele „16plus”, dar s-au cântat și astfel de hituri ca „Мой рок-н-ролл”, „Полковнику никто не пишет”, „Серебро”, devenite deja cărțile de vizită „Bi-2”.

Publicul a fost foarte diferit. Au venit copii ai anilor 90, dar și generația mai în vârstă. Nu s-a rușinat nimeni să danseze după melodiile preferate, uimitor, dar s-au cântat cu voce și melodiile de pe albumul nou. Fetele au strigat și au sărit, cuplurile au dansat după melodiile romantice mai lente.

Muzicienii au fost nemaipomeniți și li s-a simțit prezența 100 la 100: voce, instrumental, dans, zâmbete, interacțiune și schimb de energie cu publicul. Au reușit să-i facă pe toți să-și scoată și să-și aprindă luminițele din telefoane și brichetele de prin buzunare. O surpriză plăcută a fost clăparul, care cântat și impresionat publicul cu cântatul la flaut.  

Cei mai dornici și perseverenți au primit autografe și au făcut poze cu băieții, dar toți au plecat acasă fericiți și mulțumiți, că doar s-a ascultat muzică bună, muzică live, s-a urmărit un show extraordinar de lumini iar căldura din scenă s-a extins pe toată suprafața celor 60 x 60 metri pătrați. Astăzi zâmbim, avem soare şi ne regăsim în fotografiile de mai jos sau de pe pagina Moldcell pe Facebook.