Descoperă noul Abonament Mixx și personalizează-l cu extra opțiuni incluse

Mixează opțiunile oricând și cum vrei tu, 100% online

Oferta de Abonament cu preț redus este valabilă exclusiv pentru portare și conectare nouă

Mixx 140 125
NELIMITAT
apeluri în rețea
500 min și 100 SMS
naționale
12 GB trafic Internet

Mixx 180 150
NELIMITAT
apeluri în rețea
750 min și 100 SMS
+ roaming în RO
30 GB incl. 5 GB roaming în RO
100 minute
internaționale RO + UKR

Mixx 200 170
NELIMITAT
apeluri în rețea
1500 min/SMS naționale
+ roaming în UE
50 GBincl. 7 GB roaming în UE
100 min
internaționale UE + UKR

Mixx 290 250
la portare 145
NELIMITAT
apeluri în rețea
Nelimitat min și 100 SMS
+ roaming în UE
100 GBincl. 10 GB roaming în UE
300 min
internaționale UE + UKR

Mixx 350 290
la portare 250
NELIMITAT
național + Roaming UE
1000 SMS
naționale
150 GBincl. 15 GB roaming în UE
350 min
internaționale UE + UKR
50 min + 1GB
Roaming

 

Opțiuni Mixx

Pentru a activa opțiuni Mixx, intră în aplicația my moldcell, Contul meu. Activează opțiunile dorite din lista disponibilă pentru abonamentul tău:

Aboanment Opțiuni
Aboanment Mixx 140
Aboanment Mixx 180
Aboanment Mixx 200
Aboanment Mixx 290
Aboanment Mixx 350

Ne puteți contacta

de luni - vineri 9:00 - 18:00
sâmbătă 9:00 - 18:00
la numărul 022 20 60 60 de pe orice număr mobil sau fix.
pe poșta electronică corporate@moldcell.md.

eSIM:
cartela SIM digitală
Conectare fără SIM fizic, direct din telefonul tău

Mai mult

Semnătura MobilăSemnează acte
direct din telefon

Mai mult
   
  Condiții de utilizare Abonament Mixx
 
 • Oferta Abonament Mixx cu reducere:
 • Conectare nouă și Migrare de la Cartelă la Abonament Mixx 140 – 350
  Oferta cu reducere Abonament Mixx va fi valabilă timp de 12 luni, cu o perioadă obligatorie de 12 luni. La expirarea perioadei cu reducere, abonatul va reveni la taxa lunară standard a abonamentului.
 • Portare la Abonament Mixx 140 – 350
  Oferta cu reducere la Poartre pentru Abonament Mixx va fi valabilă tip de 12 luni din momentul conectării abonamentului, cu o perioadă obligatorie de 12 luni.
  Oferta cu reducere la Portre pentru Abonament Mixx 290 va avea o taxă lunară de 145 lei timp de 12 luni. La expirarea perioadei cu reducere pentru primele 12 luni, abonatul va trece la o taxa lunară de 200 lei încă pentru 12 luni, după care va reveni la taxa lunara standard a abonamentului. Perioada minimă contractuală constituie 12 luni.
  Oferta cu reducere la Portre pentru Abonament Mixx 350 va avea o taxă lunară de 250 lei timp de 12 luni. La expirarea perioadei cu reducere pentru primele 12 luni, abonatul va trece la o taxa lunară de 300 lei încă pentru 12 luni, după care va reveni la taxa lunara standard a abonamentului. Perioada minimă contractuală constituie 12 luni.
 • Reducerea la Abonament nu este compatibilă cu alte reduceri.
 • În cazul rezilierii contractului de Abonament în decursul perioadei minime contractuale, abonatul va achita o compensare în valoarea ultimului abonament conectat înmulțit cu numărul de perioade de facturare (luni) rămase până la expirarea perioadei minime contractuale.
 • Migrare între abonamente și alte planuri tarifare: Trecerea la Cartelă sau suspendarea temporară, nu sunt disponibile până la expirarea perioadei minime contractuale.
 • Apeluri, internet și SMS extra abonament: 1,99 lei/minut național; 0,99 lei/SMS național; 2,50 lei/SMS internațional; traficul consumat extra abonament - 0,20 lei/MB; pentru apeluri internaționale se aplică tarife standard în funcție de zonă conform Ofertei de prețuri Abonament.
 • Traficul suplimentar și minutele naționale neutilizate din abonament nu se transferă în luna următoare.
 • Traficul în Roaming și minutele incluse în abonamentul Mixx 350, pot fi utilizate în următoarele țări: Armenia, Austria, Azerbaijan, Belarus, Belgia, Bulgaria, Canada Croația, Cehia, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Israel, Italia, Lituania, Macedonia, Marea Britanie, Muntenegru, Țările de Jos (Olanda), Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Spania, Slovacia, SUA, Suedia, Turcia, Ucraina, Ungaria.
 • Tarife extra pachet:
  Apel național – 1,99 lei/minut
  SMS național – 0,99 lei/SMS
  SMS internațional – 2,50 lei/SMS
  Extra Internet trafic – După epuizarea traficului internet inclus în Abonament, tariful pentru traficul consumat extra abonament va fi de 0,20 lei/MB
 • Minutele internaționale incluse în Abonament Mixx 200, Abonament Mixx 290 și Abonament Mixx 350 pot fi utilizate la coeficient 1:1 pentru zona UE. Pentru apelurile internaționale către alte țări se vor aplica tarife standard. Minutele internaționale incluse în abonamentul Mixx 200, Mixx 290 și Mixx 350 nu se vor converti în SMS internaționale. Minutele internaționale (50 min internaționale) incluse în Abonamentul Mixx 290 (145) pot fi utilizate la coeficient 1:1 pentru zonele internaționale 1-5. Pentru apelurile internaționale către zonele 6-7 se vor aplica tarife standard. Minutele internaționale nu vor fi convertite în SMS internaționale.
 • Minutele naționale incluse în Abonamentul Mixx 200 vor fi convertite în minute internaționale conform coeficientului 1:15 pentru România, SUA, Canada,Europa, Turcia, Israel, Rusia, Ucraina, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazakhstan, Kîrgîstan, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan, Estonia, Letonia, Lituania. Pentru celelalte țări și operatorii de telefonie prin satelit, se aplică tariful standard.
 • SMS naționale incluse în Abonament Mixx 200, Mixx 290 și Mixx 350 pot fi utilizate doar la nivel național. Minutele internaționale incluse în Abonamentul Mixx 200, Mixx 290 și Mixx 350 nu se vor converti în SMS internaționale.
 • Tările UE: Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru (excluzând Cipru de Nord), Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Guadelupa, Guiana Franceză, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Martinica, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria.
 • La rezilierea contractului pe parcursul lunii, plata de Abonament extrasă nu se recalculează conform zilelor utilizate de către abonat.
   
   
  Detalii despre opțiuni Mixx
 
Mixx 140 Mixx 180 Mixx 200 Mixx 290 Mixx 350
2 opțiuni Mixx cadou 3 opțiuni Mixx cadou 4 opțiuni Mixx cadou 4 opțiuni Mixx cadou 4 opțiuni Mixx cadou
Opțiuni Preț Descriere
Dublu Trafic 29 lei Dublezi traficul inclus în abonament
Messengers(Viber, WhatsApp) 15 lei Activezi trafic nelimitat pentru Viber și WhatsApp
Facebook 15 lei Primești trafic nelimitat pentru Facebook
Instagram 15 lei Primești trafic nelimitat pentru Instagram
Music and Maps 15 lei Primești trafic nelimitat pentru Apple Maps, Apple Music, Google Maps, Deezer, Waze, Google Music, Yandex Maps, Last FM, Soundcloud, Spotify
Moldcell TV+ OTT 19 lei Primești acces la 72 de canale TV disponibile în aplicația Moldcell TV+ OTT. În cazul utilizării datelor mobile, traficul se va extrage din abonament sau extra opțiuni internet activate.
Moldcell TV+ OTT Extra 29 lei Primești acces la 72 de canale TV (+ 21 canale HD și 4K) disponibile în aplicația Moldcell TV+ OTT. În cazul utilizării datelor mobile, traficul se va extrage din abonament sau extra opțiuni internet activate.
Tik-Tok 20 lei Primești trafic nelimitat pentru Tik-Tok
Telegram 20 lei Primești trafic nelimitat pentru Telegram
2GB roaming UE 50 lei Primești trafic în limita 2 GB pentru UE
YouTube 50 lei Primești trafic nelimitat pentru YouTube
 • Opțiunile suplimentare Mixx pot fi activate/modificate/dezactivate exclusiv din aplicația my moldcell. La atingerea limitei de opțiuni Mixx gratuite, utilizatorul poate beneficia de opțiunile Mixx disponibile cu plată, conform ofertei. Responsabilitatea pentru activarea/dezactivarea opțiunilor Mixx îi aparține utilizatorului final.
 • Cu abonamentul Mixx, beneficiezi de o serie de opțiuni gratuite la alegere, pentru restul opțiunilor disponibile pentru fiecare abonament se aplică o plată lunară. Numărul de opțiuni gratuite la alegere, în funcție de abonament:
 • Descriere și plată lunară opțiuni Mixx:
  • Plata pentru opțiunile care implică o taxă lunară va fi efectuată lunar, la data de 1 a fiecărei luni.
  • Taxa pentru opțiuni va fi reținută integral, indiferent de ziua activării, iar serviciul va fi oferit în întregime. Valabilitatea opțiunii este până la sfârșitul lunii, după care, la data de 1 a lunii următoare, opțiunea va fi reînnoită.
 • Activarea opțiunilor în cazul unei conectări noi, portare sau migrare de la Cartelă la Abonament Mixx în decursul lunii:
 • În caz de conectare noua, portare sau migrare de la Cartelă la Abonament Mixx 140 - 350 în decursul lunii, activarea opțiunilor va fi posibilă din data conectării, opțiunile fiind valabile până la sfârșitul lunii. La data de 1 a următoarei luni opțiunile se vor reînnoi.
 • Activarea opțiunilor în cazul migrării între abonamente cu data de 1 a lunii:
 • În cazul în care abonatul va migra între Abonamentele Mixx 140 - 350, prelungirea opțiunilor setate anterior se va anula (indiferent de noul abonament ales), iar serviciile din opțiuni vor rămâne disponibile până la sfârșitul lunii.
 • Începând cu data de 1 (după migrare) abonatul poate seta opțiunile din nou (conform condițiilor abonamentului ales) indiferent dacă migrarea a avut loc între noile abonamente Mixx sau trecerea de la un abonament precedent.
 • Modificarea opțiunilor, atât gratuite, cât și cele cu plată, se va face cu data de 1 a următoarei luni.
 • Activarea opțiunilor în cazul migrării în decursul lunii:
 • În cazul migrării între abonamente în timpul lunii, opțiunile Mixx activate cu abonamentul inițial se vor anula odată cu modificarea Abonamentului. Activarea noilor opțiuni conform abonamentului nou este posibilă odată cu conectarea noului Abonament. Opțiunile Mixx se activează de către abonat în mod independent prin aplicația My Moldcell.
 • În lipsa unor opțiuni setate în abonamentul inițial, la migrarea spre un alt abonament în timpul unei luni – setarea opțiunilor conform noului abonament este disponibilă imediat după migrare.
 • În cazul migrării de la un abonament din vechea linie de abonamente la unul din Abonamentele Mixx 140 - 350, activarea opțiunilor va fi posibilă din data conectării noului Abonament, opțiunile fiind valabile până la sfârșitul lunii. La data de 1 a următoarei luni opțiunile se vor reînnoi.
 • Modificarea opțiunilor în cadrul aceluiași abonament Mixx
 • Modificarea/dezactivarea unei dintre opțiuni gratuite e disponibilă în orice moment în decursul lunii, serviciile opțiunii rămân disponibile până la sfârșitul lunii. Alegerea unei noi opțiuni gratuite din lista disponibilă (conform abonamentului conectat) este disponibilă la data de 1 a lunii viitoare.
 • La substituirea unei opțiuni cu plată pe una gratuită, va fi necesară dezactivarea până la sfârșitul lunii a ambelor opțiuni, iar începând cu data de 1 va fi disponibilă activarea repetată.
 • În cazul în care abonatul intenționează să modifice opțiunile activate (cu plată) acesta poate deconecta în orice moment, până la sfârșitul lunii, opțiunea de care nu mai are nevoie, iar opțiunea nouă o poate activa cu ziua curentă, fiind taxat integral și serviciile se vor oferi integral, fiind valabile până la sfârșitul lunii.
 • Dacă abonatul are concomitent activate opțiuni gratuite cât și cu plată, la dezactivarea opțiunii gratuite, la data de 1 a lunii următoare el va avea posibilitatea să aleagă altă opțiune gratuită în locul celei dezactivate, iar opțiunea cu plată care era conectată se va prelungi cu plată.
   
  Condiții de utilizare Roaming
 
 • Condiții de utilizare Roaming România
 • Serviciul Internet poate fi utilizat din traficul inclus în Abonament, conform coeficientului: 1:1:
  - Abonament 180 – până la 5 GB
  - Abonament 200 – până la 7 GB
  - Abonament 290 – până la 10 GB
  - Abonament 350 – până la 15 GB
 • Minutele și SMS naționale în Roaming România sunt convertibile 1:1.
 • Apelurile de intrare pentru Abonament Mixx 180/ 200/ 290/ 350 în Roaming în România sunt gratuite.
 • Apeluri internaționale inițiate în Roaming în România vor fi tarifate la preț de 15 lei/minut.
 • SMS în Roaming în România se utilizează din SMS naționale incluse în abonament, conform coeficientului: 1 SMS național = 1 SMS în Roaming România. După epuzairea mesajelor SMS naţionale incluse în abonament, tariful extra abonament va fi de 0,99 lei / SMS.
 • Traficul Internet utilizat extra Abonament în România va fi tarifat cu 0,20 lei / MB, cu intervalul de tarifare de 10 KB.
 • Traficul inclus în opțiunile Extra și alte opțiuni locale nu este disponibil în Roaming România.
 • Minutele, SMS și traficul Internet pentru România, inclus în Abonamentele Business, vor avea prioritate în raport cu opțiunile Roaming, inclusiv Vacanța în Roaming și alte opțiuni cu trafic inclus în Roaming.
 • Condiţiile tarifare menţionate mai sus nu se aplică apelurilor şi SMS-urilor expediate spre numere cu tarif special (Premium) şi spre reţele din regiunea transnistreană.
 • Condiții de utilizare Roaming în țările UE
 • Abonamentele Mixx 200/290/350 oferă acces la serviciul de Roaming în țările UE și Spațiul Economic European. Beneficiile naționale (minute, trafic internet) pot fi utilizate și în țările UE și SEE, cu aplicarea Politicii de Utilizare Rezonabilă a Serviciilor de Roaming.
 • Care sunt statele membre ale Uniunii Europene și Spațiului Economic European (SEE): Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru (excluzând Cipru de Nord), Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Islanda, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia (inclusiv insulele Azore si Madeira), România, Slovacia, Slovenia, Spania (inclusiv insulele Tenerife, Baleare și Canare), Suedia, Ungaria.
 • Serviciul Internet poate fi utilizat în Roaming UE din traficul inclus în Abonament, conform coeficientului: 1:1:
  - Abonament 200 – până la 7 GB
  - Abonament 290 – până la 10 GB
  - Abonament 350 – până la 15 GB
 • Minutele naționale in Roaming UE sunt convertibile 1:1.
 • Apelurile locale și spre Moldova se taxează per minut din minutele naționale incluse în abonament, conform coeficientului 1 minut în Roaming = 1 minut național. După epuizarea minutelor naționale din abonament, tariful extra abonament pentru apeluri în țările UE va constitui 5 lei/minut.
  Notă! Apelurile de intrare pentru abonații aflați în Roaming în țările UE sunt gratuite.
 • Apelurile internaționale inițiate în Roaming în țările UE spre alte destinații decât UE/SEE vor fi tarifate la preț de 15 lei/minut.
 • Apelurile internaționale spre țările UE destinații inițiate în Roaming Romania/UE vor fi tarifate la preț de 5 lei/minut.
 • SMS în Roaming se tarifează conform tarifelor standard - aici
 • Serviciul Internet poate fi utilizat în țările UE din traficul inclus în Abonament, conform coeficientului: 1:1. După epuizarea traficului internet inclus în abonament, tariful extra abonament pentru apeluri în țările UE va constitui 5 lei/MB. Traficul inclus în opțiunile extra și alte opțiuni locale nu este disponibil în Roaming în țările UE.
   
  Condiții generale
 
 • Minutele și traficul inclus pot fi folosite în perioada activă a numărului.
 • Utilizatorul este responsabil pentru utilizarea cu rea voință sau abuzivă a ofertelor/opțiunilor promoționale. Printre acestea se numără: folosirea în scopuri comerciale (cu sau fără plată) a serviciilor către terți, inclusiv în scopul redirecționării traficului generat către terți; generarea traficului cu ajutorul unor echipamente/sisteme automate; expedierea SMS-urilor către mai mult de 200 destinatari unici în decursul unei perioade de facturare (pentru utilizatorii opțiunilor SMS naționale nelimitate); utilizarea ofertei/opțiunii în scopul obținerii de avantaje materiale și/sau provocării de daune companiei Moldcell sau unor terțe persoane, precum și alte activități ce contravin legislației în vigoare.
 • Moldcell va opri orice folosire abuzivă, ilegală și/sau contrară prevederilor Contractului de Abonament, precum și orice tentativă de fraudă în care să fie prejudiciat în orice fel Moldcell sau terțele pârți. Mijloacele de oprire a activităților enumerate mai sus cuprind, fără a se limita: dezactivarea ofertei/opțiunii, refuzul activării unei oferte/opțiuni noi, suspendarea totală sau parțială a Serviciilor, rezilierea unilaterală a contractului de abonament, inclusiv recuperarea prejudiciului cauzat de utilizator. În caz de depistare a fraudei, precum și în cazul suspiciunii de fraudă, Moldcell va informa instituțiile/autoritățile competente.
 • Condițiile Planului tarifar și Oferta de prețuri sunt stabilite de către Furnizor în mod unilateral. În cazul modificării Planului tarifar și/sau a Ofertei de prețuri, Furnizorul va informa Abonații despre acest fapt în termen de 30 zile până la intrarea în vigoare a acestora, cu oferirea dreptului de reziliere a Contractului fără penalități suplimentare. În cazul în care Abonatul continuă să utilizeze Serviciile după intrarea în vigoare a modificărilor, se consideră că acestea au fost acceptate de către Abonat.
   
  Detalii despre alte planuri tarifare Abonament Moldcell