SMS angro

E timpul pentru o promovare mai eficientă! Și asta înseamnă o comunicare directă cu clientul, cu un mesaj creat în special pentru el, cu costuri minime. Pentru că publicitatea standard e mult prea scumpă, dar și niciodată nu putem fi siguri dacă potențialul client a văzut /auzit mesajul Dvs. Vă propunem să încercați soluția SMS broadcast.

Aceasta este soluția simplă și eficientă care Vă oferă un rezultat imediat. Poate crește veniturile, loialitatea, dar și imaginea brandului cu investiții minime. Mai mult, e cea mai eficientă modalitate de a intra în contact cu clientul pentru că fiecare are un telefon mobil, iar mesajul venit nu poate trece neobservat.

Scopuri. Puteți folosi soluția SMS broadcast în următoarele scopuri:

Faceți publicitate. Puteți expedia informații despre oferte exclusive, promoții, produse sau servicii noi și să atrageți, astfel, clienți noi și să creșteți vânzările.

Țineți legătura cu clienții. În afară de informarea despre produsele sau serviciile noi, pot fi cazuri când vreți să le comunicați despre o livrare, statut al unei sarcini etc.

Felicitați sau informați. Loializați clienții, partenerii sau angajații felicitându-I cu zile de naștere, aniversări, sărbători etc. Așa puteți crea o comunitate puternică care Va ajuta la dezvoltarea armonioasă a afacerii Dvs.

Avantaje

- Creăm segmentarea după vârstă, gen, regiune etc.
- Expediem mesaje din numele companiei Dvs.
- Fără plată de abonament
- Clienţii primesc mesajul în limba setată de către ei
- Mesajele vor fi expediate numai în zilele lucrătoare, în intervalul 9:00 – 18:00, adică în „perioadă activă”

Pentru detalii adiţionale, prețuri și condiții Vă puteți adresa la Consultantul Dvs. personal Moldcell sau suna la Serviciul Clienți Corporativi, tel. 022 206 060.