Noutăţi

 • 28
  Apr 2023

  De peste două decenii, Moldcell a fost în fruntea implementării tehnologiilor inovatoare și a explorării de noi modele de afaceri pentru a oferi clienților săi o experiență digitală fără limite. Compania s-a impus ca un furnizor de încredere de servicii de conectivitate, iar succesul acesteia poate fi atribuit echipei sale de oameni extraordinari și rețelei fiabile. 

 • 14
  Apr 2023

  Moldcell, de rând cu alți furnizori de internet din Moldova, a blocat încă câteva portaluri care oferă acces sau promovează jocurile de noroc, în baza deciziei Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației (ANRCETI) în baza listei identificate de Agenția Servicii Publice.

 • 13
  Apr 2023

  Ca urmare a solicitării Agenției Naționale pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației, Moldcell a blocat accesul utilizatorilor la paginile web specificate mai jos, având statut de portaluri media promotoare de informații false, care incită la ură și război, în condițiile stării de urgență. Publicul larg este îndemnat să se informeze din surse oficiale.

 • 07
  Apr 2023

  Moldcell se alătură campaniei de înverzire a Moldovei