Pe 28 aprilie celebrăm 23 ani de activitate cu lansarea strategiei reînnoite Moldcell

De peste două decenii, Moldcell a fost în fruntea implementării tehnologiilor inovatoare și a explorării de noi modele de afaceri pentru a oferi clienților săi o experiență digitală fără limite. Compania s-a impus ca un furnizor de încredere de servicii de conectivitate, iar succesul acesteia poate fi atribuit echipei sale de oameni extraordinari și rețelei fiabile.

Scopul nostru: La Moldcell punem întreaga lume în mâinile tale pentru a trăi viața din plin

Pe măsură ce compania sărbătorește cea de-a 23-a aniversare, misiunea Moldcell de a deveni mai mult decât un operator telecom, rămâne neschimbată. În conformitate cu viziunea sa, Moldcell își propune să devină operatorul #DigitallyHuman numărul 1 și, în atingerea acestui obiectiv, a dezvoltat o direcție strategică care pune accent pe extinderea pieței de operare și creșterii loialității clienților, unde prin sinergia întregului ecosistem vor explora noi industrii, precum domeniul de fintech și diverse soluții digitale.
Extindem piața și câștigăm loialitatea clienților

Angajamentul Moldcell de a oferi cea mai bună experiență posibilă abonaților săi este evident în poziția sa puternică pe piață. Abordarea centrată pe client a companiei i-a adus o mulțime de utilizatori loiali, iar Moldcell face mai mult decât atât pentru a-și recompensa clienții fideli cu reduceri exclusive, promoții și oferte personalizate.
Сreăm un ecosistem de produse și servicii convergente

Sinergia întregului ecosistem Moldcell oferă abonaților săi o gamă completă de produse și servicii care funcționează împreună pentru o experiență digitală perfectă. De la servicii mobile și soluții de afaceri până la aplicații, dispozitive, Internet Fix + TV și servicii financiare, Moldcell pune la dispoziție abonaților săi întregul ecosistem de produse și servicii de care au nevoie pentru a rămâne conectați și pentru a prospera în era digitală. Ecosistemul Moldcell include și soluții digitale precum M-DOC, e-Contract, eSim, aplicația My Moldcell și soluții pentru clienții business, lansate cu grijă pentru mediu și pentru abonați.
Explorăm noi industrii și modele de afaceri

Moldcell caută în mod constant să-și extindă afacerea în noi industrii pentru a-și îmbunătăți ofertele și pentru a oferi o valoare mai mare clienților săi. Un pas important deja realizat este lansarea portofelului mobil moldcell money, primul serviciu financiar în domeniul telecom din Moldova.
Fiind primul și singurul serviciu de acest gen de pe piața telecomunicațiilor, cu acest portofel mobil inovator, abonații își pot gestiona cu ușurință banii, pot efectua plăți, transferuri direct de pe dispozitivele lor mobile.
#1 Operator Digitally Human

Călătoria Moldcell pentru a deveni furnizorul de servicii #DIGITALLYHUMAN numărul 1 până în 2030 nu este doar despre tehnologie, ci și despre oameni și responsabilitate socială. Moldcell recunoaște că tehnologia este doar un instrument care ajută oamenii să se conecteze, să se dezvolte, să fie fie stăpâni pe viața sa. Misiunea Moldcell de a fi #DigitallyHuman nu se reflectă doar în serviciile sale, ci și în activitățile Fundației Moldcell, care este inspirată de inițiativele filantropice ale Fundației Chaudhary și de proiectele de responsabilitate socială Moldcell.
Fundația Moldcell susține proiecte de transformare digitală, orientate spre implementarea Obiectivelor de Dezvoltare durabilă ONU. Prin sprijinirea proiectelor sociale, educaționale, de afaceri, inovatoare și de cercetare, Fundația își propune să îmbunătățească viața cetățenilor și să promoveze transformarea digitală prin utilizarea tehnologiei, asistenței financiare și know-how.
Proiectele ”Abilități Digitale Conectează Generații”, ”Incluziunea digitală pentru servicii sociale și e-sănătate” ajută la formarea competențelor digitale persoanelor vârstnice din zonele rurale ale țării. O altă inițiativă importantă este promovarea antreprenoriatului social prin Școala de Antreprenoriat Social pentru tinerii NEET.

De asemenea, Fundația promovează utilizarea sigură și responsabilă a internetului prin proiectul său educațional și platforma interactivă #InternetFărăGriji. . Pe lângă aceste proiecte, Fundația Moldcell este un partener mândru al Asociației Companiilor Creative din Moldova și co-finanțator al centrului de dezvoltare a industriilor creative Artcor. Oamenii Moldcell sunt forța motrice din spatele acestor eforturi, ajutând la construirea conexiunilor, împuternicirea creșterii și crearea schimbărilor esențiale pentru o viață mai bună.

Prin angajamentul său de a deveni operatorul #DigitallyHuman numărul 1, Moldcell nu numai că modelează viitorul telecomunicațiilor, ci și contribuie la îmbunătățirea societății în ansamblu.