Ai minute adiționale la reîncărcarea contului cu 2 sume identice

Am decis să te remunerăm pentru reîncărcări frecvente! Astfel, până pe 31 martie 2014 vei beneficia de minute adiționale pentru apeluri cu toate numerele Moldcell.

Ce trebuie să faci? E simplu:

Îți suplinești contul cu 2 sume identice începând cu 50 de lei în aceiași zi printr-o singură metodă din următoarele patru:

Dacă ai urmat această simplă instrucțiune, primești imediat echivalentul în minute al unei sume. De exemplu: suplinești contul cu două sume a câte 100 de lei în aceeași zi și primești 100 de minute pentru apeluri cu numerele Moldcell.

Cu cât este mai mare suma cu atât mai lungă este perioada în care poți utiliza minutele. În cazul în care ți-ai reîncărcat contul cu 2 sume între 50 și 99 de lei, primești echivalentul în  minute care sunt valabile pentru o perioadă de 5 zile. Dacă suplinești contul cu 2 sume cuprinse între 100 – 199 lei perioada de valabilitate constituie 10 zile, iar dacă îți suplinești contul cu 2 sume cuprinse între 200 și 400 lei, vei putea folosi minutele tocmai 30 zile.

Veștile bune nu se termină aici! La fiecare reîncărcare a contului cu 50 lei, îţi oferim posibilitatea de a activa gratuit un ton de aşteptare din meniul 7007. În acest mod, îi vei surprinde plăcut și îi vei binedispune pe cei dragi atunci când te apelează. Alege chiar acum melodia care ți se potrivește!

Tonul de aşteptare activat e valabil 30 zile. După expirarea acestui termen, valabilitatea melodiei va fi prelungită automat, la tariful de 10 lei lunar. Tariful pentru navigare în meniu constituie 0,75 lei/min.

Doar cu Moldcell vorbești mai mult, plătești la fel!