Alege Nexus 4 şi primeşte 500 MB cadou lunar

Noul smartphone de la Google te va surprinde cu peste 700 000 aplicaţii şi jocuri, pe care le poţi savura de pe ecranul de 4,7 inci. Google Play, Google Wallet, Google Maps şi multe alte aplicaţii vor rula excelent pe smartphoneul cu cea mai recentă versiune Android. Şi aşa cum Google are permanent răspunsuri la orice întrebare, şi Nexus 4 îţi va răspunde la ceea, ce vrei să ştii.

Odată ce viaţa noastră ne impune un ritm tot mai rapid, Nexus 4 îţi permite să culegi textul rapid, indicându-ţi posibile cuvinte, în funcţie de literele pe care începi să le scrii.

Aplicaţii, jocuri, muzică şi, bineînţeles, fotografii… Nexus 4 e dotat cu o cameră de 8 MP, care îţi permite să faci poze clare, până la cele mai mici detalii din imagine, dar şi să înregistrezi video.

Pentru a explora la maxim toate posibilităţile, pe care ţi le oferă Nexus 4, ai nevoie de conexiune Internet. Tocmai de aceea, la Moldcell, odată cu acest smartphone la preţul de 1999 lei, îţi oferim şi 500 MB cadou lunar, timp de 14 luni.

Pentru a beneficia de această ofertă, conectează-te/migrează la orice abonament Moldcell (Reţeaua mea, Ţara mea, Lumea mea sau Fantasy) şi semnează Contractul de abonament şi/sau anexa adiţională pe 14 luni. Plata lunară pentru telefon este de 450 lei.

Ofertă valabilă în limita stocului disponibil, în reprezentanţele Moldcell Center şi Shop. Abonatul poate beneficia de un singur telefon în promoţie. În cazul rezilierii contractului înainte de termenul stabilit, abonatul va achita compensarea. Plata lunară pentru abonamentul selectat se achită suplimentar la plata lunară pentru telefon. În perioada contractuală migrările la Cartelă Moldcell nu sunt admise. Reducerea de 500 MB este valabilă până la sfârşitul lunii. Traficul neuilizat nu se transferă pe luna următoare.