Exclusiv în localitatea ta, te bucuri de ofertă personalizată Moldcell – Abonament Regional Sud!

Fie că faci o conectare nouă, treci de la Cartelă sau îți portezi numărul la Moldcell, ai parte deun Abonament avantajos, pe o perioadă nelimitată! Fără penalități şi fără obligațiuni contractuale suplimentare. În plus, beneficiezi și de un șir de avantaje unice:

- Transferi minutele și traficul neconsumat în luna următoare
- SMS și apeluri internaționale din contul minutelor naționale
- Minute și GB extra cu doar 15 lei suplimentar

           
 
60 leiAbonament
100 minInt | naționale
500 minîn rețea 500 MBTrafic Internet
 
Int | Național

Ai 100 minute naționale, convertibile în internaționale, la coeficientul 1:1 pentru apeluri spre toate numerele din Canada, SUA; numere fixe din Republica Cehă, Franța, Germania, Grecia, Israel, Italia, Irlanda, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovacia, Spania, Turcia, Marea Britanie, Ungaria, Rusia; la coeficientul 1:15 pentru apeluri spre alte destinații internaționale. Apelurile spre numerele din țările Baltice, Transnistria, telefonia prin satelit și apelurile IP vor fi tarifate din contul de bază.

Minutele naționale sunt convertibile 1:1 în SMS naționale.

Minutele int|naționale și traficul Internet neutilizat, inclus în abonament, se transferă în luna următoare în mărimea unui abonament. 

 
  BiPsuni de peste hotare
din min. naționale
  Moldcell TV30 zile gratuit
Cinema Online
 lifebox
5 GB gratuitSpațiu de stocare
 
Minute în rețeaAi 500 minute pentru convorbiri cu toate numerele Moldcell.
 
Internet 4G Ai trafic Internet extra abonament cu opțiunea 250 MB/25 lei, activată automat, sau 0,50 lei/MB. Reactivare opțiune: SMS cu orice text la 881; dezactivare: SMS cu text STOP la 881.
 
Opțiunea EXTRA Adaugă 50 minute naționale / 1 GB trafic Internet cu doar 15 lei. Activare 50 minute: SMS cu orice text la 151; dezactivare: SMS cu text STOP la 151. Activare 1 GB: SMS cu orice text la 152; dezactivare: SMS cu text STOP la 152. Sunt posibile câte 3 activări pe lună concomitent pentru minute și trafic.
 

Cum beneficiezi de Abonament Regional? Simplu:

1. Găsește localitatea ta pe lista orașelor din ofertăCahul, Cantermir, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Hîncești, Leova, Ștefan Vodă, Taraclia, Ceadîr Lunga, Comrat.   
2. Vino la cel mai apropiat magazin direct Moldcell Center din localitatea ta pentru conectare sau portare.
3. Ia cu tine un act de identitate valabil și telefonul/cartela SIM curentă.
4. Atât. De restul procedurilor ne ocupăm noi!
 

Opțiune Preț Valabilitate
5 GB 30 lei 30 zile

Activează opțiunea din aplicația My Moldcell, selectează meniul Opțiunile mele > opțiunea 4G Internet ca lumea; sau trimite SMS cu cifra 1 la numărul 7770.

- Opțiunea este valabilă 30 zile și se prelungește lunar.
- Pentru a renunța la prelungirea lunară a opțiunii Internet, anulează opțiunea din aplicația My Moldcell; sau expediază SMS cu textul STOP la numărul 7770.
- La dezactivarea opțiunii, vei fi trarifat conform planului tău tarifar Abonament Moldcell.
- Dacă ai mai multe opțiuni Internet activate, Opțiunea “5 GB pentru 30 lei” va fi utilizată în mod prioritar.
- Numărul de activări pe lună nu este limitat.

Note:

Ofertă valabilă pentru toți abonații noi sau portați la Abonament Regional, persoane fizice, la conectare din 19 februarie 2019.


În cazul migrării la alt plan tarifar Abonament YOU+ condițiile ofertei nu vor fi disponibile. 

Abonamentul Regional nu este valabil pentru campaniile cu dispozitive.

Tarife servicii extra abonament: 1,99/minut național; 0,99 lei/SMS național; 2,50 lei/SMS internațional; pentru apelurile internaționale se aplică tarifarea standard în funcție de zona internațională

Opțiunea EXTRA: Minutele naționale sunt convertibile în SMS naționale și în minute internaționale. Pentru apelurile internaționale, se aplică condiții identice cu cele pentru minutele naționale de bază, incluse în abonament. Traficul și/sau minutele EXTRA se alocă imediat după activare; ulterior se vor aloca automat, în prima zi a lunii. În aceeași lună, pot fi activate concomitent opțiuni cu minute și trafic.


Minutele incluse în Abonament pot fi folosite oricând contul este activ.

În caz de utilizare abuzivă a ofertelor/serviciilor companiei, Moldcell își asumă dreptul de suspendare a acestora. Detalii
aici
.