BiP este o aplicație mobilă de nouă generație, cu ajutorul căreia puteți beneficia de:

Apeluri către orice număr Moldcell la tarif național, de oriunde în lume 
Content interactiv: meteo, traducător, jocuri, Descoperă și canal Moldcell dedicat 
1 GB Bonus lunar pentru comunicare prin aplicație oriunde în țară

Toate acestea sunt disponibile chiar la instalare: pe orice număr Moldcell, cu sau fără contract, cu posibilitatea de utilizare fără cartelă SIM după autentificare în aplicație!

 
Apeluri spre numerele Moldcell la tarif național

 
Apel BiP Out este o funcție unică a aplicației, care Vă permite să efectuați apeluri direct din BiP spre toate numerele Moldcell, chiar și spre cele fără aplicația BiP instalată.

Tariful aplicat pentru aceste apeluri este de 1,5 lei/minut pentru apeluri în Moldova și de peste hotare
 

 
Comunicare fără grija traficului consumat

Instalați BiP și primiți câte 1 GB în fiecare lună, pentru utilizarea aplicației. Acest trafic va fi oferit pentru comunicare (apel audio/video, chat) și categoria Descoperă. Traficul neconsumat nu se transferă pentru luna următoare.

Traficul pentru utilizarea Jocurilor va fi consumat din pachetele Internet active, conform condițiilor de tarifare a acestora, sau din contul de bază al abonatului conform tarifelor standard pentru Internet.

 

Funcție specială BiP: video în calitate HD

 

BiP Vă permite să efectuați apeluri voce și video gratuit. În plus, puteți organiza conferințe video cu până la 6 persoane concomitent. Astfel, toți sunt ”la vedere” și Vă bucurați de sunet excepțional și imagine în calitate HD.

 

 

Chat 24/24, gratuit și nelimitat  

 

În mesageria BiP puteți comunica cu fiecare persoană separat sau puteți crea grupuri ca să faceți schimb de mesaje în chat comun, gratuit și nelimitat. Iar datorită funcției Mesaj secret, mesajele vor fi șterse automat din chat în momentul specificat.

 

Stop text.
E timpul pentru stickere și meme-uri.  

 

Când vreți să Vă exprimați diferit, o puteți face prin stickere și meme-uri haioase. BiP dispune de o întreagă galerie. Și dacă vreți un meme personalizat, alegeți o poză din galeria Dvs. foto sau faceți o fotografie nouă și adăugați textul dorit.

 

Înainte să căutați pe online, căutați în Descoperă  

 

Traducător, date meteo, canal dedicat Moldcell cu cele mai noi servicii, chat online ca să luați legătura cu un reprezentant Moldcell, plus toate aplicațiile Moldcell într-un singur loc, în categoria Descoperă.

 

Pentru pauze
fără plictiseală

Petreceți pauzele distractiv. Categoria Jocuri este o platformă special dedicată utilizatorilor BiP, unde aveți o întreagă galerie de jocuri online, pe orice gust.

Traficul pentru utilizarea Jocurilor va fi consumat din pachetele Internet active, conform condițiilor de tarifare a acestora, sau din contul de bani al abonatului conform tarifelor standard pentru Internet.

Download

Aplicația este disponibilă
pentru iOS și Android

FAQ

   
  Cum se tarifează apelul BiP Out?
 
  1. La inițierea apelului BIP Out se va aplica tariful standard din contul de bază de 1,5 lei/min.
  2. În cazul apelului către un număr Moldcell din aceeași rețea CUG, indiferent de tariful aplicat în interiorul grupului, apelul va fi tarifat la preț standard de 1,5 lei/min.
  3. Aplicația va fi disponibilă doar pe numerele în statut activ.
  4. În cazul resurselor insuficiente în cont, apelurile nu vor putea fi inițiate. Însă, în cazul utilizării rețelei WiFi abonatul va putea efectua apeluri în cadrul aplicației BiP (apel BiP – BiP).
  5. Apelul către Serviciul Clienți Moldcell la numărul 78500500 va fi gratuit.
  6. Apelurilor către numere Moldcell speciale, premium sau non-geografice vor fi restricționate.
   
  Cum se tarifează traficul Internet?
 
  1. Orice apel, pe lângă tarifarea per minut, va consuma și din traficul internet dedicat aplicației (1 GB).
  2. Fiind în Roaming, Veți fi tarifat conform prețurilor standard pentru Roaming Internet sau din Opțiunile Roaming Internet active. 
   
  Detalii despre traficul 1 GB dedicat aplicației BiP
 
  1. Traficul dedicat 1 GB va fi oferit gratuit la data de 1 a fiecărei luni.
  2. Traficul neconsumat în luna precedentă nu se transferă pentru luna următoare.
  3. Traficul dedicat este oferit până pe 31.12.2018 pentru comunicare (apel audio/video, chat) și rubrica Descoperă.
  4. Utilizarea jocurilor, accesarea linkurilor ce duc spre alte pagini web și la epuizarea traficului dedicat se vor aplica tarifele standard internet sau se va utiliza traficul din Opțiunile Internet active.
   
  Cum utilizați BiP peste hotare și ce întreprindeți înainte de plecare?
 

Iată tot ce trebuie de făcut:

  • Descărcați aplicația BiP și autentificați-Vă cu numărul Moldcell
  • Mențineți starea contului pozitivă și
  • Conectați-Vă la Wi-Fi, la Internet în Roaming sau utilizați Internetul din numărul străin (după ce V-ați autentificat în aplicație cu numărul Moldcell)

Drum bun!

   
  Termenii de utilizare a aplicației BiP
 
  1. Activarea serviciului BiP reprezintă o acțiune benevolă, Utilizatorul asumându-și responsabilitatea pentru acțiunile și consecințele rezultate din utilizarea serviciului.
  2. Moldcell nu este furnizorul serviciului şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru consecințele acțiunilor întreprinse de Furnizorul serviciului, și nu poartă răspundere pentru calitatea serviciului prestat de către Furnizor. Moldcell oferă posibilitatea efectuării apelurilor spre numere Moldcell și contentul local din rubrica Descoperă.
  3. Prin activarea serviciului conform procedurii și condițiilor descrise mai sus, Utilizatorul împuternicește Moldcell și își exprimă acordul privind transferul de către Moldcell spre Furnizorul serviciului a datelor cu caracter personal ale Utilizatorului: numărul de telefon de pe care a fost activat serviciul și datele de facturare. În funcție de posibilități tehnice, Moldcell ar putea pseudonimiza (depersonaliza) datele transmise către Furnizorul serviciului BiP.
  4. Moldcell nu oferă niciun tip de informații și nu va accepta nicio pretenție în ce privește funcționarea aplicației. Toate întrebările şi reclamațiile vor fi adresate Furnizorului serviciului la adresa INFO-BIPSUPPORT@bip.ai
  5. Traficul de date mobile, consumat în timpul descărcării și utilizării aplicației, va fi taxat din contul planului tarifar existent, dacă aveți un pachet de Internet mobil sau, în caz contrar, conform tarifului în vigoare.
  6. Aplicația nu poate fi utilizată simultan pe mai multe dispozitive. Utilizarea aplicației pe un alt dispozitiv va deconecta aplicația pe dispozitivul inițial conectat.
  7. Fracțiunile de minut vor fi rotunjite până la un minut. La sfârșitul apelului, fracțiunile în bani moldovenești vor fi rotunjite în plus sau în minus, până la cea mai apropiată valoare, în bani moldovenești întregi. În timpul apelului, tarifele suportate vor fi deduse automat din soldul numărului de telefon mobil al companiei „Moldcell”.
  8. Pentru apelurile BIP Out va fi restricționată opțiunea apelării din contul altui abonat.
  9. Utilizatorul este de acord să primească de la compania Moldcell mesaje prin intermediul aplicației BiP, prin care compania informează utilizatorii despre starea contului lor de utilizator, statutul comenzii sau în scopuri de publicitate, marketing și informare despre știri.
  10. Utilizatorul poate să renunțe oricând la primirea mesajelor de informare a utilizatorilor despre starea contului lor de utilizator, statutul comenzii sau pentru publicitate, marketing și informare despre știri (dezabonare). Dezabonarea nu implică renunțarea la Condițiile convenite în acest document.
  11. Moldcell își rezervă dreptul de a selecta utilizatorii cărora le expediază mesaje informative și promoționale și dreptul de a șterge orice utilizator, abonat la aceste mesaje, din baza sa de date, fără niciun angajament suplimentar din partea companiei Moldcell sau notificare prealabilă cu privire la aceasta.
  12. Compania Moldcell își rezervă dreptul de a suspenda, în orice moment, numărul de telefon mobil legat de contul BiP, dacă în opinia noastră rezonabilă, utilizatorul aplicației BiP nu a respectat prevederile prezentelor Condiții de utilizare sau ale acordului de abonament, încheiat cu compania Moldcell, dacă este cazul.
  13. Utilizatorii BIP, abonați Moldcell, nu vor putea transmite mesaje SMS din BIP.

Date de identificare și contact ale Furnizorului serviciului:
Prestatorul Serviciului este Lifecell Ventures Coöperatief U.A., Olanda, or. Amsterdam,  str. Gustav Mahlerplein 2, 1082 MA

Adresa e-mail: INFO-BIPSUPPORT@bip.ai

CONDIȚII DE UTILIZARE A APLICAȚIEI BiP - Lifecell

   
  Informații despre datele cu caracter personal
 
  1. Utilizatorul își asumă responsabilitatea că are 18 ani sau orice altă vârstă stabilită ca vârstă minimă permisă în Republica Moldova pentru efectuarea plăților pentru Serviciile Operatorului. Utilizatorul, care nu a atins vârsta necesară, se obligă să nu utilizeze Serviciul și/sau să nu-l achite, fără consimțământul părinților, părinților adoptivi, tutorilor sau oricăror altor reprezentanți legali, în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii Moldova. În caz contrar, răspunderea pentru încălcarea acestei prevederi a Acordului comisă de către Utilizator care nu a atins vârsta necesară o va purta părinții, părinții adoptivi, tutorii sau orice alți reprezentanți legali, în conformitate cu legislația în vigoare a Republicii din Moldova. Nici Prestatorul Serviciului (Lifecell Ventures Cooperatief U.A.), nici Operatorul nu va purta răspundere pentru legalitatea utilizării Serviciului de către Utilizator.
  2. Compania Moldcell poate modifica tarifele de apel în orice moment, fără notificarea prealabilă a utilizatorului final, publicând modificările respective pe www.moldcell.md. Tarifele noi pentru apeluri intră în vigoare imediat după publicarea acestora. Utilizatorul final este responsabil să se informeze despre cele mai recente tarife, înainte de a utiliza serviciul. Dacă utilizatorul final nu acceptă tarifele noi, el are dreptul să nu utilizeze serviciul.

POLITICA BiP-Lifecell PRIVIND PROTECȚIA DATELOR