Microsoft Teams – gratuit pentru 6 luni

În ultima perioadă unul dintre cele mai discutate subiecte este lucrul de la distanță. Dar e și o perioadă când afacerile devin din ce ce mai umane. Un exemplu cât se poate de bun e Microsoft cu oferta

6 luni gratuite de Microsoft Teams Exploratory

Pe scurt, e cea mai complexă, dar și simplă platformă pentru comunicare de la distanță care include tot de ce are nevoie o echipă de lucru.
• Ședințe online audio și video
• Grupuri chat pentru utilizatori interni și externi
• Schimb de fișiere
• Lucru simultan cu fișiere etc.

Pe lung, Vă oferă mai tot ce presupune Microsoft Teams inclus în oferta Office 365 standard, adică: Exchange Online (Plan 1), Flow for Office 365, Insights by MyAnalytics, Microsoft Forms (Plan E1), Microsoft Planner, Microsoft Search, Microsoft StaffHub, Microsoft Stream for O365 E1 SKU, Microsoft Teams, Mobile Device Management for Office 365, Office Mobile Apps for Office 365, Office Online, PowerApps for Office 365, SharePoint Online (Plan 1), Sway, To-Do (Plan 1), Whiteboard (Plan 1) și Yammer Enterprise.

Nu e nevoie de echipament special, de instrucțiuni sau setări complicate. Le facem noi pe toate, doar ca să puteți continua activitatea în cel mai eficient mod posibil.

Pentru a beneficia de ofertă, apelați la Consultantul Dvs. personal Moldcell sau la Suport Clienți Corporativi, tel. 022 206 060.

Mai multe detalii despre Microsoft Teams Exploratory găsiți pe pagina oficială.

Dacă Vă doriți mai mult de atât, vedeți oferta Microsoft Office 365 de la Moldcell aici.

#vafibine