Trăiește. Adună amintiri. Păstrează-le în siguranță!

Moldcell, în parteneriat cu lifebox, îți oferă spațiu de stocare din plin, și alte câteva avantaje speciale la utilizarea serviciului cu număr Moldcell.

- 5 GB spațiu de stocare gratuit la instalare
- Pachet special de 500 GB de stocare, la doar 30 lei lunar
- Trafic gratuit la navigare prin aplicație

 

Descoperă

Ce este lifebox?

lifebox este o aplicație mobilă, disponibilă pe Android sau iOS, care îți oferă extra spațiu de stocare pentru orice tip de conținut. Imagini, video, contacte, rapoarte – le ai pe toate într-un singur loc, accesibile oricând și oriunde ai conexiune Internet.

Stochează

Amintirile tale salvate instant pe lifebox

Imediat ce faci o fotografie, ea va fi salvată automat în lifebox, fără să ocupe spațiu în memoria telefonului tău. Deci, nu te opri din a crea noi amintiri. În plus, în lifebox ai o copie automată, de rezervă, a contactelor din agenda ta telefonică, pe care poți să le recuperezi cu ușurință.
Poți crea cu ușurință un filmuleț haios din pozele adunate, pe care să-l împărtășești cu familia, prietenii sau pe rețelele de socializare.

Accesează

Oriunde, oricând, pe orice device

Nimic mai plăcut decât să revii la momente prețioase din viața ta. Bucură-te de colecția de amintiri oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv: telefon, tabletă sau computer. Ai acces și la versiunea online, pe www.mylifebox.com, dacă nu ai aplicația instalată. Poți vizualiza orice fișier stocat în lifebox, fără necesitatea de a-l descărca. Poți clasifica fișierele, astfel încât să le poți găsi mult mai ușor.

Câștigă

Cu Moldcell, ai parte de avantaje speciale

Primești la instalare 5 GB spațiu de stocare GRATUIT.

Pentru și mai mult spațiu, activează pachetul de 500 GB la doar 30 lei lunar, cu prelungire automată, oferindu-ți posibilități nelimitate de stocare. Activează pachetul prin SMS cu cifra 1 la 50030, dezactivare – prin SMS cu cifra 2.

Traficul utilizat la navigare prin aplicație este gratuit. Mai multe condiții de utilizare
aici.

Descarcă

Descarcă și instalează aplicația lifebox

Important:

1. Activarea Serviciului lifebox reprezintă o acțiune benevolă, Utilizatorul asumându-și responsabilitatea pentru acțiunile și consecințele rezultate din utilizarea Serviciului.
2. Moldcell nu este furnizorul serviciului şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru consecințele acțiunilor întreprinse de Furnizorul serviciului, și nu poartă răspundere pentru calitatea serviciului prestat de către Furnizor. Moldcell oferă posibilitatea expedierii/recepționării mesajelor SMS pentru activare/dezactivare, exclusiv în zonele de acoperire a reţelei sale.
3. Prin activarea serviciului conform procedurii si condițiilor descrise mai sus, Utilizatorul împuternicește Moldcell şi îşi exprimă acordul privind transferul de către Moldcell spre Furnizorul serviciului a datelor cu caracter personal ale Utilizatorului: numărul de telefon de pe care a fost activat serviciul și datele de facturare. În funcție de posibilități tehnice, Moldcell ar putea pseudominiza (depersonaliza) datele transmise către Furnizorul serviciului lifebox.
4. Moldcell nu oferă nici un tip de informații și nu va acceptă nici o pretenție în ce privește funcționarea aplicației. Toate întrebările şi reclamațiile vor fi adresate Furnizorului serviciului la adresa http://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/iletisim/turkcell-hizmet. Moldcell avertizează că furnizarea unor componente ale serviciului pot fi condiționate de aria de acoperire a rețelei sale.
5. Traficul de date mobile consumat în timpul descărcării aplicației, partajării pe rețelele sociale sau e-mail, va fi taxat din contul pachetului Dvs., dacă aveți un pachet de internet mobil sau, în caz contrar, conform tarifului în vigoare.
6. Taxa de abonament se extrage din contul GSM al Abonatului/Utilizatorului. Abonamentele sunt reînnoite lunar cu condiția prezenței creditelor suficiente în cont la data facturării, excepție fiind cazul în care opțiunea de reînnoire automată este deconectată. Abonamentele sunt gestionate de utilizator și/sau pot fi dezactivate utilizând aplicația My Moldcell sau prin expedierea unui mesaj SMS la numărul 50030, cu text ”1” pentru activare, și text ”2” pentru dezactivare.

Date de identificare și contact ale Furnizorului serviciului:
Prestatorul Serviciului este - Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (“Turkcell”) – Republica Turcia, or. Istanbul, Aydınevler Mah. İnönü Cad. No:20 Küçükyalı-Ofispark
Adresa e-mail: turkcell.tebligat@hs03.kep.tr