Explorarea soluțiilor digitale: ”Reimaginează-ți afacerea cu Moldcell”

Într-un peisaj de afaceri în evoluție rapidă, caracterizat de progrese tehnologice și concurență sporită, întreprinderile moderne se confruntă cu o serie de provocări. Dornici să descopere oportunități de creștere, clienții de afaceri din diverse industrii s-au întâlnit la evenimentul “ReIMAGINEAZĂ-ȚI afacerea cu MOLDCELL”.
 

Acest eveniment a servit drept platformă pentru a explora soluțiile de afaceri ale companiei Moldcell, arătând modul în care companiile pot folosi tehnologia pentru a depăși provocările și pentru a propulsa creșterea și inovația.

Carolina Bugaian, Directoare Generală Moldcell: “Deși anul 2024 pare a avea prognoze mult mai pozitive din punct de vedere al macroeconomiei, avem o stabilizare a ratei inflației, avem o prognoză de 3 - 4 % al PIB, totuși, Republica Moldova continuă să se confrunte cu anumite constrângeri, inclusiv lipsa forței de muncă. Prin urmare noi, la Moldcell, venim cu soluții digitale pentru a ajuta clienții noștri corporativi să fie mult mai eficienți din punct de vedere operațional, respectiv, să fie mai profitabili.”

Pe parcursul evenimentului, participanții au obținut informații valoroase despre soluțiile de afaceri Moldcell, inclusiv noile funcționalități și actualizări importante ale serviciul Virtual PBX.

O astfel de soluție, Mobile PBX integrează cu ușurință numărul de telefon mobil în telefonia corporativă a companiei. Toate apelurile efectuate și primite cu telefonul mobil pot fi înregistrate și administrate direct din cabinetul personal Virtual PBX Moldcell.

 

 

PBX mobil de la Moldcell a apărut ca o schimbare în managementul telefoniei, oferind companiilor flexibilitate și control fără egal asupra proceselor lor de comunicare. În special, această soluție asigură rezolvarea rapidă a întrebărilor clienților, stimulând vânzările și sporind satisfacția clienților. Mai mult, Mobile PBX facilitează monitorizarea completă a apelurilor și a angajaților din afara sediului, care vorbesc regulat cu clienții prin intermediul telefonului mobil, cum ar fi curierii, șoferii și reprezentanții de vânzări. Cu această actualizare, companiile pot urmări și evalua fără efort interacțiunile cu clienții, asigurând livrarea optimă a serviciilor și satisfacția clienților.  

Andrei Parlicov, Director Departament Vânzări Corporative Moldcell:
„Compania Moldcell face parte dintr-un domeniu foarte dinamic, care se dezvoltă cu pași rapizi, pe lângă aceasta avem și marele noroc de partenerii noștri foarte exigenți, care ne ajută și ei, la rândul lor, să fim în pas cu lumea modernă și să ne dezvoltăm în domeniul digital.”

În cadrul panelului de discuții „Dezvoltarea afacerii în era digitală. Perspective și soluții”, experții din industrie au subliniat beneficiile tangibile experimentate de companiile care folosesc deja soluțiile inovatoare Moldcell. De la o eficiență operațională îmbunătățită până la o implicare sporită a clienților, discuția a subliniat impactul soluțiilor oferite de compania Moldcell asupra afacerilor.

Evenimentul a oferit participanților experiențe practice directe, prin explorarea celor mai recente caracteristici ale produsului PBX mobil în cadrul prezentărilor și demonstrațiilor interactive. Totodată participanții au obținut informații valoroase despre alte servicii Moldcell adaptate sectorului corporativ, cum ar fi Moldcell Transport Manager și M-DOC SaaS, o platformă digitală pentru schimbul securizat de documente.



Evenimentul „Reimaginează-ți afacerea cu MOLDCELL” a oferit o demonstrație tangibilă a angajamentului Moldcell de a răspunde nevoilor în evoluție ale sectorului de afaceri. Prin prezentarea soluțiilor practice și facilitarea discuțiilor perspicace, Moldcell și-a reafirmat rolul de partener de încredere în abilitarea afacerilor să depășească provocările, să stimuleze creșterea și să îmbrățișeze inovația. Pe măsură ce companiile continuă să navigheze în complexitățile peisajului modern, Moldcell va continua să ofere instrumentele și sprijinul necesar pentru succesul lor.

 

 

 

Despre Moldcell:

Compania Moldcell este un operator digital de telecomunicații din Republica Moldova ce oferă inovații digitale și o gamă largă de planuri tarifare, produse și servicii de înaltă calitate prin intermediul rețelei de magazine amplasate în toată țara, precum și prin magazinul online Moldcell eShop. Cu rădăcini în Republica Moldova din anul 2000, Moldcell a evoluat într-o forță dinamică, iar din 25 martie 2020 este parte a Grupului CG Corp Global.