Moldcell

Mesaje informative

Fiți informat oricând şi oriunde! Simțiți nevoia acută de a fi în permanență informat, dar în mod normal nu puteți purta mereu televizorul, calculatorul, radioul şi ziarele cu Dvs.? Iată de ce serviciul Mesaje informative a fost creat special pentru a putea fi accesat direct de pe telefonul Dvs. mobil, pentru ca Dvs. să deveniți mai informat, mai relaxat şi mai eficient.

Accesați meniul Mesaje informative prin formarea codului *555*1#ok şi alegeți secțiunea de care aveți nevoie. Iar pentru ca să fiți întotdeauna la curent, fiecare din categorie poate fi accesată atât o singură dată, cât şi în bază de abonament. Astfel, veți primi mesaje cu ultimele noutăți imediat ce acestea apar, fără a fi nevoie să accesați de fiecare dată meniul Mesaje informative.

Opțiunile meniului Mesaje informative sunt:

  1. Ştiri – pentru că a devenit imposibil să fiți în pas cu timpul fără a fi informat, vă ținem la curent cu tot ceea ce se întâmplă în jurul Dvs.! Astfel, de trei ori pe zi vă oferim cele mai diverse şi actuale informații din domeniul politic, economic, social, sportiv şi al știrilor externe. 
  2. Meteo – este important să fiți mereu gata pentru ziua ce urmează, ca să vă puteți face planuri, inclusiv în dependenţă de starea vremii de afară. De aceea aici te informăm referitor la prognoza meteo zilnică pentru Chișinău, zona de Nord şi Sud a Moldovei. Suplimentar obișnuitei informații meteo, aici găsiți informații cu referire la presiunea atmosferică şi previziuni pentru următoarele 3 zile. 
  3. Horoscop – nu contează dacă credeți sau nu în predicțiile astrale. Scopul final al acestora este să ajute pe unii în luarea unor decizii şi să-i distreze pe alţii! Opțiunea respectivă include predicțiile astrale zilnice pentru cele 12 semne zodiacale, referitoare la business, viața de familie, sănătate şi dragoste.
  4. Sărbători – calendar ortodox şi catolic 
  5. Timp liber – aflați programul sălilor de concerte, expoziții, al cluburilor de noapte, teatrelor şi cinema.
  6. Cursuri valutare – când aveți nevoie să știți evoluția cursului valutar, aici veți găsi cotațiile pentru cele mai importante monede tranzacționate, conform cursului zilnic stabilit de către Banca Națională a Moldovei.
  7. Abonamente – aici găsiți lista opțiunilor la care sunteți abonat.
  8. Program TV – include posturile de televiziune Prime, TNT, ProTV, Moldova 1, TV7/NTV, STS, Acasă şi Jurnal TV.

Tarife

Fiecare mesaj primit ca urmare a solicitării, inclusiv acțiunea de abonare la Mesajele informative, se tarifează cu 1 leu (inclusiv TVA).

Notă

Mesajele informative sunt accesibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în versiunile română şi rusă.